Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende adjunkt eller lektor til akut og kritisk sygepleje

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
Trekroner Forskerpark 4
4000
Roskilde
Tlf
72481000
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
10-05-2019
Kviknummer
330007396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Adjunkt, professionshøjskole
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en ny kollega med indsigt i bevægelserne i akutområdet i det nære sundhedsvæsen, og som brænder for at undervise i dette. Vores nye kollega skal varetage undervisningen i klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab i akutte og kritiske sygeplejesituationer. Vi søger en adjunkt eller lektor, som kan undervise i dette område på både grunduddannelsen, efter- videreuddannelsen og specialuddannelsen.

Vores nye underviser skal via sin undervisning og udviklingsarbejde være med til at løfte sundhedsydelserne på akutområdet i hele regionen på flere niveauer. Det gælder både blandt vores dimittender og i forhold til efter- videreuddannelse, derudover ved forsknings – og udviklingsarbejde i samarbejde med praksis. Vi ser derfor gerne, at vores nye underviser har interesse og erfaring for projektarbejde.

Din profil
Du trives med at formidle din viden. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Du bruger din erfaring fra klinisk praksis på akutområdet. Du omsætter din viden og gør den vedkommende for de studerende. Hvis du har interesse for og erfaring med simulationsundervisning, er det en stor fordel.

I stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din erfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise, og det der hører til dette som planlægning, udførelse, eksamination og vejledning.

En tydelig og stærk formidler. Du har en positiv indgangsvinkel og kan formidle din undervisning på en inspirerende måde, så du fremstår tydelig og vidende inden for din profession. I samarbejdet med studerende og kolleger i Center for Sygepleje skal I skabe et klart og interessant læringsmiljø, hvor du er opsøgende i vidensdeling og erfaringsudveksling med kolleger.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret med dit arbejde, og du har flair for og evne til at udføre koordinerende arbejde. Dette er vigtig for os, idet der forventes en vis selvstændighed i arbejdstilrettelæggelsen og opgavevaretagelsen.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Sundhedsfaglig uddannelse samt en overbygning på master/kandidatniveau og gerne en ph.d. grad.
  • Undervisererfaring
  • Erfaring med projektlederrollen er en fordel

Dine arbejdsopgaver
Du vil som vores nye kollega på Sygeplejerskeuddannelsen primært få opgaver inden for følgende områder:

Undervisning som en del af hverdagen. Din opgave som underviser vil hovedsageligt indeholde undervisning samt vejledning og eksamination af studerende på 3. studieår i områder som traumatologi, akut hjertesygdom, etiske dilemmaer, væsketerapi, medicinregulering i akutte situationer, scoringsredskaber, korttidskontakter, tværprofessionalitet, klinisk lederskab. Undervisningen tilrettelægges blandt andet med forskellige akutte simulationsscenarier.

Deltagelse i forskellige typer af udviklingsopgaver. Alt efter dine kvalifikationer vil du deltage i udviklingsopgaver af forskellige karakter – forskning eller innovation - og rettet mod forskellige mål uddannelse eller profession. Typisk vil en arbejdsuge kendetegnes ved stor variation i dine arbejdsopgaver, bestående af en blanding af undervisning, udviklingsarbejde, mødevirksomhed, vejledning og forskellige former for prøvearbejde/feedback. De fleste opgaver skal løses i samarbejde med andre, mens opgaver som forberedelse vil kunne tilrettelægges fleksibelt.

Alt efter dine kompetencer og ønsker vil dine arbejdsopgaver derudover blive fordelt mellem undervisning, forskning og udvikling centreret omkring emnet akut og kritisk sygepleje.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358).

Dine kollegaer
Center for Sygepleje dækker hele region Sjælland og er fordelt på fem lokationer i henholdsvis Næstved, Nykøbing F., Holbæk, Roskilde og Slagelse. I Roskilde deler sygeplejerskeuddannelsen Campus Roskilde i Forskerparken med seks andre professionsuddannelser. Vores team i Roskilde består af 20 forskellige individer, som har engagementet, de studerende og faglighed i højsædet. Derudover er vi også en empatisk, energisk og festlig gruppe at samarbejde med.

Til daglig vil du blive en del af et mindre semesterteam, som sammen med dig underviser sygeplejestuderende på 3. og 4. studieår. Teamet byder på tæt faglig sparring og nærhed i et stort campus miljø. Du vil derudover indtræde i andre arbejdsfælleskaber i Center for Sygepleje på efter-videreuddannelsen og/eller i forskningen afhængig af din kompetencer og præferencer.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Trine Lassen på tlf. 7248 1636 eller semesterkoordinator Vibeke Steensfeldt på tlf. 7248 2989
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 10. maj 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 28. maj og 2. samtaler den 6. juni 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisu...

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisu...

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisu...
Virksomhedsinformation
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
Trekroner Forskerpark 4
4000
Roskilde
Tlf
72481000
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
10-05-2019
Kviknummer
330007396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Adjunkt, professionshøjskole
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed