Gem annonce

Initiativrig og engageret koordinator til Aalborg FRI-TID

Aalborg FRI-TID

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
Aalborg FRI-TID
Poppelvej 14
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
330292769
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Drømmer du om et arbejde, hvor du gør en forskel for mennesker med handicap? Står værdien af frivilligt arbejde helt klart for dig, og er du ikke bange for at investere noget af dig selv i relationer til andre mennesker? Så skal du læse videre her!
Lige nu udbyder Aalborg Kommune et sjældent og spændende arbejde som koordinator i Aalborg FRI-TID, der er en del af Handicapafdelingen. I Aalborg FRI-TID arbejder vi på at forbedre livskvaliteten for mennesker med handicap gennem frivillige fællesskaber.

Dine primære arbejdsopgaver
Som koordinator skal du støtte mennesker med handicap i at finde de meningsfulde relationer og frivillige fællesskaber, der giver mening for lige nøjagtig dem. Du skal koordinere én-til-én relationer og gruppefællesskaber for mennesker med og uden handicap. Du skal hjælpe med at udbrede kendskabet til Aalborg FRI-TID internt i organisationen og i forbindelse med rekruttering af nye frivillige. Derudover er du en vigtig medspiller i den daglige drift og videreudvikling af Aalborg FRI-TID.

Om dig

 • Du har erfaring med at arbejde med frivillige, og du kan se værdien heri
 • Du har erfaring med handicapområdet
 • Du trives med den personlige samtale
 • Du finder det motiverende at være medansvarlig for oplæring af nye frivillige samt fungere som kvalificeret sparringspartner både for frivillige og kollegaer
 • Du har en uddannelse inden for det pædagogiske, sociale, psykologiske område eller anden form for erfaring inden for det sundhedsfaglige område
 • Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og systematisk i din tilgang
 • Du har lyst til at udbrede kendskabet til Aalborg FRI-TID både for målgruppen og for nye frivillige, samt inspirere og støtte medarbejdere i organisationen til at samarbejde med frivillige
 • Du er indstillet på en arbejdsdag med mange bolde i luften, hvor tingene ændrer sig undervejs, og hvor arbejdstiderne til tider kan være skæve
 • Du finder teknologiske løsninger som et naturligt værktøj i det daglige arbejde
Hvem er vi?
Du bliver en del af et lille team af tre koordinatorer, der har fælles ledelse med Aalborg AKTIV. Begge tilbud er knyttet til Handicapafdelingens tværgående enheder og arbejder på tværs af Handicapafdelingens fem fagcentre. Aalborg FRI-TID har kontor på Poppelvej 14 i Aalborg.

I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme menneskers mulighed for at leve et uafhængigt liv gennem udvikling, støtte og omsorg. For at kunne løse denne opgave sætter vi ambitiøse mål og arbejder ud fra den enkeltes drømme, potentiale og formåen. Vi ønsker at være banebrydende inden for nye måder at skabe velfærd på, og vi er en involverende og kompetent organisation, der drives af at gøre en forskel.

Vi tilbyder
 • Et sjældent og spændende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for mennesker med handicap og samtidig være med til at videreudvikle Aalborg FRI-TID
 • Undervisning og sparring med en bred vifte af fagpersoner
 • Mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø, hvor frivillige og ansatte samarbejder
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest og referencer.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 24. august 2020.
Ansættelse pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.

Læs mere her:
 • Aalborg FRI-TID: https://fri-tid.aalborg.dk/
 • Aalborg AKTIV: www.aalborgaktiv.dk
 • På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om Handicapafdelingens fem fagcentre, kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger mv.
 • Handicapafdelingens formidlingsportal Aalborg Stories: aalborg-stories.dk
 • Ældre- og Handicapforvaltningens visionsside: vision2020.aalborg.dk
 • Ældre- og Handicapforvaltningens Frihedsbrev: Frihedsbrevet
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte leder Karin Leth Kristensen på tlf. nr. 2520 5389 (i uge 30 og 33) eller Koordinator Maria Winther Kristensen på tlf. 2520 0027 (i uge 32)

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4bf38cc4)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aalborg FRI-TID
Poppelvej 14
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
330292769
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce