Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniører med stærk profil inden for robotteknologi og automation - genopslag

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Odense, Fyn

Indrykket
01-08-2020
Kontakt
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
04-08-2020
Kviknummer
330292709
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Stærkstrømsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

UCL oplever en øget aktivitet på vores automationsområde, og vi søger derfor en engageret underviser, der har lyst til at indgå i et team af dygtige undervisere på vores videregående uddannelse til automationsteknolog. Du vil primært komme til at undervise på vores fuldtidsuddannelse, men da vi på UCL har et samarbejdet på tværs af vores fuldtidsuddannelser og deltidsuddannelser, kan der også blive tale om undervisning på beslægtede deltidsuddannelser.

Automationsteknologuddannelsen samarbejder tæt med erhvervslivet og med UCLs forskningsenhed inden for automations- og robotområdet. Du skal derfor også i mindre omfang indgå i projekter, hvor der er fokus på at skabe udvikling og vækst til robot-, automations- og produktionsvirksomheder i region Syddanmark.

Som vores nye underviser vil du få ansvaret for følgende fag:

 • Grundlæggende matematik og fysik på 1. semester
 • Robotprogrammering og -konfigurering på 2. semester
 • Phyton på 3. semester
 • Robot & Vision på 3. semester

Derudover skal du fungere som vejleder på uddannelsens studie-, praktik- og eksamensprojekter.

Din faglige baggrund:

Du har en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau som ingeniør eller maskinmester, og har et indgående kendskab automations- og robotområdet. Du skal være bredt faglig funderet, og kunne løfte undervisning og udviklingsopgaver primært inden for:

 • Robotteknologi
 • Databehandling
 • Programmering
 • Vision

Sekundært vil du støde ind i de beslægtede felter

 • Automation, herunder PLC og motion
 • Reguleringsteknik
 • Mekatronik
 • Dokumentation af automatiske anlæg
 • Drift og vedligehold
 • Maskinsikkerhed
 • Kommunikationsteknologi

Da automationsteknologuddannelsen er en praksisnær uddannelse, vægter vi højt, at du har relevant erhvervserfaring inden for de fagområder, du skal undervise i. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med undervisning, men det er ikke noget krav. Du vil løbende blive udviklet som underviser.

Din personlige baggrund

Du skal have lyst til at opbygge tætte relationer til erhverv og forskning inden for dine fagområder, og har ambition om at bidrage til udvikling og vækst i den syddanske region gennem uddannelse af dygtige dimittender inden for automations- og robotteknologi. Du er engageret, nysgerrig, initiativrig og åben. Dine ambitioner om at skabe optimale læringsforløb gør, at du medvirker og tager initiativer til pædagogisk og faglig fornyelse, eksperimenterer, og har et ønske om at udvikle din pædagogik til gavn for dine studerende, og til inspiration for dine kolleger og det lokale erhvervsliv. Du er en teamplayer, og er indstillet på samarbejde med kolleger, studerende, erhvervsliv, forskning og øvrige interessenter til vore uddannelser.

Hvad kan du?

På de professionsrettede uddannelser forsøger vi altid at være på forkant med de teknologier, som kan skabe vækst i erhvervslivet, så vores studerende har de bedste jobmuligheder efter endt studium. Vi forventer, at du via dit netværk i erhvervslivet kan være med til at fremtidssikre uddannelserne, og skabe vækst og udvikling i lokalområdet.

Vi tilbyder

En spændende og selvstændig hverdag, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dagsordenen for din arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger. En hverdag, som er præget af, at vi i undervisningen arbejder helhedsorienteret på tværs af fagområderne og i tæt samspil med erhvervslivet.

Du forventes at opnå lektorkvalificering inden for de første 4 år af ansættelsen. Dette forløb indebærer arbejdsopgaver inden for fuldtidsuddannelse, forskning og udvikling og efteruddannelse.

Ansættelse

Du ansættes på fuld til pr. 1. oktober 2020 evt. tidligere hvis muligt.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, sker ansættelsen som lektor.

Dit primære ansættelsessted vil være i Odense, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre af UCL’s lokationer i Jelling, Vejle og Svendborg.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Marie Falk Nyboe på telefon 2917 5691 eller uddannelsesleder Hans McDonald på telefon 2941 0758, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 33.

Du kan se mere om vores uddannelser på ucl.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning senet den 4. august elektronisk via knappen "send ansøgning", som du finder nedenfor.

Ansøg nu
Job i virksomheden

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Virksomhedsinformation
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
01-08-2020
Udløber
04-08-2020
Kviknummer
330292709
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Stærkstrømsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed