Gem annonce

Indkøbskonsulent eller generalist til indkøb til en af landets største offentlige it-indkøbsenheder

Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 110

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
20-07-2021
Kontakt
Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 110
Nybrovej 110
2800
Kongens Lyngby
Tlf
72389137
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
330749798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du skarp til indkøb og udbud, eller kunne du tænke dig at blive det? Trives du i en travl hverdag og tætte samarbejdsrelationer til mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega.

Indkøbsteamet, som er en del af kontoret Strategisk Indkøb og Leverandørstyring, søger en skarp profil inden for it-indkøb, der kan bidrage med at gennemføre indkøb samt opbygge, rådgive og understøtte Skatteforvaltningen indenfor it-indkøbsområdet.

Udviklende opgaver og samarbejde med engagerede kollegaer
Du får en vigtig rolle i arbejdet, hvor du blandt andet skal gennemføre indkøb via miniudbud, komme med input til effektivisering ift. indkøbsprocesser og foretage løbende opfølgning.

Dine opgaver bliver primært at:

  • sagsbehandle miniudbud i forbindelse med anskaffelse af IT-konsulenter, hardware og/eller software.
  • vejlede og undervise bestillere i processen ved gennemførelse af miniudbud samt evalueringer
  • yde bistand og rådgivning til bestillerne i brug af Skatteministeriets og SKI’s rammeaftaler samt dynamiske indkøbssystemer
  • give input til samt udforme oplæg og notater
  • deltage i opgaver af administrativ karakter
  • understøtte yderligere professionalisering og optimering af indkøbsområdet
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er én, der kan samarbejde med alle, og ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og undersøge ting til bunds eller se problemstillinger fra nye sider. Du evner at kombinere dit udprægede gå-på-mod med kreativitet, humor og analytiske evner og herigennem skabe gode resultater, der gavner fremtidens skattesystemer og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Du er god til at kommunikere, søger forretningsforståelse og kan dermed spotte behovet hos vores bestillere gennem sparring og rådgivning, så vi sammen opnår det optimale indkøb.

Det vil yderligere være en fordel, hvis du har erfaring med mindst et af følgende:

  • viden om indkøb af hardware, software og/eller IT-konsulenter
  • er hjemmevant med IT-systemer og er god til at tilegne dig anvendelsen af nye
  • kendskab til de særlige indkøbsregler, som skal overholdes i staten
  • juridisk rådgivning indenfor offentlige indkøb
Vi forstiller os, at du er rutineret med praktisk erfaring med indkøb og/eller udbud, gerne fra det offentlige eller it-leverandørsiden fra det private helst indenfor it-området. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx som cand.merc., cand.scient.pol., cand.polit., cand.jur., cand.scient.adm., cand.merc., cand.it, ingeniør eller lignende. Nyuddannede kan også komme i betragtning til stillingen.

Hvad tilbyder vi?
Du bliver ansat i SILS, hvor du bliver tilknyttet indkøbsteamet, som er et specialiseret team bestående af generalister, studerende og jurister, der bistår og vejleder dig i din opgaveudførelse. Vores team er præget af god stemning med en god og uformel omgangstone, hvor vi, selvom vi har travlt, spiller hinanden gode. Vi er ambitiøse og ansvarlige, så du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på videndeling, læring, og på at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.

Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der i UFST er gode muligheder for kompetenceudvikling. UFST har desuden en personaleforening, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.

Indkøbsteamet er placeret i Strategisk indkøb og Leverandørstyring, som har ansvaret for den fortsatte udvikling af indkøb og kontraktstyring på tværs af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi er ca. 60 medarbejdere og ledes i en centerkonstruktion af to kontorchefer. I kontoret gennemføres mange forskelligartede opgaver på indkøbsområdet, herunder juridisk rådgivning, gennemførelse af gen- og ny-udbud, deltagelse i udviklingsprojekter samt anskaffelser/indkøb indenfor IT-området.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 8. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enten kontorchef Claus Toftlund på 72 38 91 37 eller teamkoordinator Diana Kofod på 72 37 56 62.

?Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.

?Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

?Dit arbejdssted vil indtil videre være Nybrovej 110-116, 2800 Lyngby.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.

?Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 110
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 110
Nybrovej 110
2800
Kongens Lyngby
Tlf
72389137
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
330749798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce