Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Incident og Change Manager med passion for effektive processer og it-understøttelse

Sundhedsdatastyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-10-2019
Kontakt
Sundhedsdatastyrelsen
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Tlf
21545195
Praktisk information
Oprettet
14-10-2019
Udløber
28-10-2019
Kviknummer
330106423
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med på holdet, der har ansvar for at drive samfundsrelevante it-systemer under Sundheds- og Ældreministeriet?

Om os
Stillingen er placeret i Afdeling for infrastruktur og support i Sundhedsdatastyrelsen. I afdelingen er vi pt. 44 medarbejdere, der yder en pålidelig og værdiskabende it-understøttelse af vores kunder, herunder en professionel support af ca. 2200 medarbejdere under Sundheds- og Ældreministreret, der til daglig benytter IT som centralt redskab til at udføre deres arbejdsopgaver.

Dit arbejde
Vi søger en dygtig Incident & Change Manager som kan være med til at sikre effektive processer og systemunderstøttelse. Du vil fungere som bindeled mellem support, udvikling og drift.

Det vil være din opgave, at sikre, drive og dokumentere udførelsen af Incident & Change management processerne. En del af arbejdet vil også være, at vejlede kollegaer og andre interessenter i processen, herunder løbende information til vores kunder sammen med de kundeansvarlige.

Derudover vil dine primære arbejdsopgaver være, at:

 • sikre optimering af Incident & Change management processerne
 • sikre at incidents bliver modtaget og behandlet professionelt på tværs af hele kundesegmentet
 • sikre at der er fremdrift på eskalerede sager internt og eksternt
 • sikre at der følges op på mængden af incidents, deres status og fremdrift i løsningen af incidents, herunder identificering og eskalering af eventuelle trends
 • planlægge, implementere og videreudvikle Incident og Change Management-processen – fra identificering af incidenten, til servicen er reetableret, og kunden er informeret
 • følge op på processens effektivitet og udførelse, herunder løbende review af incidents og change registrering, sagsbehandling og afslutning
 • hjælpe med koordination af ændringer i vores infrastruktur, sikre kommunikation til kundeansvarlige og brugere i koncernen og afklare konsekvenser af ændringer i samarbejde med system- og teknikansvarlige.
Dine personlige kvalifikationer
Som person lægger vi vægt på, at du er serviceminded og positiv af natur. Derudover ser vi gerne at du er innovativ, selvkørende og struktureret. Det er samtidig vigtigt, at du forstår vigtigheden af service, tilgængelighed og rapportering - og at du kan formulere dig klart i skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du:

 • er resultatorienteret, vedholdende og kan holde mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket
 • har gode samarbejdsevner
 • er god til at begå dig på alle organisatoriske niveauer
 • tager ansvar for egen læring
Stillingen stiller store krav til dine kommunikationsevner, dit tekniske overblik og din forståelse for it-drift. Du skal derfor være procesfokuseret, struktureret og have analytisk sans.

Endvidere forventer vi at du har erfaring fra en lignende stilling og dermed har kendskab til Incident & Change Management. Vi forventer desuden, at du har kendskab til ITIL i bredere forstand og er Foundation (3.0) certificeret.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med udviklingspotentiale. Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer, der alle har fokus på faglighed og IT løsninger der understøtter vores kunder.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge. Sundhedsdatastyrelsen er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport. Vi er en rygefri arbejdsplads, hvilket betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Om ansættelsen
Afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund bliver du ansat efter:

 • Gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation
 • Gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK)
Der er tale om en varig stilling på fuld tid.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Flemming Voss på tlf. 2014 4038. Du kan læse mere om hvad Sundhedsstyrelsen laver på vores hjemmeside www.sundhedsdatastyrelsen.dk.

Er du interesseret?
Klik på ”Søg stillingen” og send os din ansøgning sammen med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde samtaler i uge 45 og 46.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sundhedsdatastyrelsen
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Tlf
21545195
Praktisk information
Oprettet
14-10-2019
Udløber
28-10-2019
Kviknummer
330106423
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed