Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HSE-ansvarlig til Leth Beton A/S

Asgaard Recruitment

Thisted, Nordjylland

Indrykket
25-02-2023
Kontakt
Asgaard Recruitment
Kaolinvej 10
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
25-02-2023
Udløber
19-03-2023
Kviknummer
331471749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

HSE-ansvarlig til Leth Beton A/S

HSE-rejsen hos Leth Beton A/S fortsætter og til at tage del i rejsen, søger vi på vegne af Leth Beton A/S en selvdreven og erfaren HSE-profil, som kan drive HSE-området til næste niveau i tæt samarbejde med resten af virksomheden.

HSE-området er forankret hos driftsdirektøren, som også er medejer af virksomheden, og vedkommende vil naturligt blive din nærmeste leder. Området er ét, der vægtes højt og ambitionen er, at det forsat udvikles og dermed bliver en endnu mere naturlig del af den daglige adfærd og kultur i virksomheden. Den nyoprettede stilling som HSE-ansvarlig har til formål at supportere og facilitere denne udvikling gennem instruktion, støtte og sparring i hele organisationen.

Om Leth Beton A/S
Siden 1993 har Leth Beton A/S haft en ambition om at blive kendt som den leverandør på markedet, som tilfører kunderne størst værdi gennem høj kvalitet i hele processen – fra projektering og fremstilling til montering. Leth Beton A/S prioriterer et ligevægtigt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, som gør, at vejen til et fælles mål opnås gennem ærlig og jordnær dialog.

Det unikke ved Leth Beton A/S, som også har været med til at skabe virksomhedens succes, er den samlede løsning, der tilbydes til kunderne. Denne omfatter alt fra sparring og deling af knowhow i de helt tidlige stadier af et byggeri til produktionen, montering og den endelige udarbejdelse af dokumentation.

Leth Beton A/S vil anerkendes og respekteres i branchen som et selskab, der drives med fokus på ordentlighed og redelighed. Derfor skal det også være en daglig glæde for medarbejderne at komme på arbejde. Virksomheden har fokus på at sikre gode, fysiske rammer og værner ligeledes om det psykiske arbejdsmiljø, som er en prioritet for virksomhedens ledelse. Virksomheden viser derudover sin påskønnelse af medarbejderne gennem indflydelse på egen arbejdsdag og overskudsdeling til virksomhedens omkring 230 medarbejdere.

En afvekslende hverdag med fokus på facilitering, støtte og opfølgning

Du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit præg og planlægge egen hverdag, som vil være en vekslen mellem synlighed i organisationen og administrative opgaver. Du vil i kraft af din person og denne synlighed netop signalere vigtigheden af HSE-området.

Du kommer til at agere tovholder og facilitator på de obligatoriske AMO-møder, og har i den forbindelse ansvaret for, at der reageres og følges op på de initiativer, der fastlægges og de beslutninger, der træffes.

I forbindelse med at nye kollegaer kommer til, vil du få ansvaret for at facilitere introduktioner til virksomhedens HSE-processer. Du vil også skulle besøge de byggepladser, hvor Leth Beton A/S monterer elementer for igen at være synlig og støtte op om de HSE-områder, som montagen møder. Leth Beton A/S har desuden en afdeling i Aalborg.

Din succes vil bl.a. afhænge af:

 • Din evne til at lære organisationen at kende.
 • Din evne som HSE-ansvarlig og rollemodel i at fremme adfærden og kulturen indenfor HSE.
 • Din sparring med driftsdirektøren omkring den fremtidige HSE-strategi og hermed den ønskede adfærd.
 • Din evne til at ’få tingene til at ske’ dvs. at få organisationen med på rejsen og fastholde resultaterne.

Som noget at det første du får ansvaret for, kan nævnes:

 • APV og Kemisk APV.
 • AMO.
 • Introduktion af nye medarbejdere indenfor HSE.
 • Igangværende HSE-projekter.

Passioneret og relationsskabende HSE-profil

Vi forestiller os, at du:

 • Evner at skabe relationer på alle niveauer af en organisation.
 • Kan agere rollemodel og er typen, der selv baner vejen og som foretrækker at sparre og supportere fremfor at kommandere og kontrollere.
 • Formår at situationsbestemme din kommunikation og kan skelne imellem behov for at instruere, guide eller støtte for at nå frem til det ønskede resultat.
 • Kan drive dit område med passion og en høj grad af selvstændighed og selvledelse.
 • Har erfaring med HSE og meget gerne fra en produktionsvirksomhed.

Det får du hos Leth Beton A/S

 • En stilling hvor du får en central rolle og ansvar og hvor du kan sætte dit eget aftryk. Som person vil du få mulighed for at bruge dine talenter og helt sikkert få en dynamisk dagligdag.
 • Mulighed for at blive opdateret via relevante kurser og lignende for dermed at holde dig skarp i forhold til, hvad der stilles af eksisterende krav, men i lige så høj grad, hvad kommer der af fremtidige krav, som har en effekt på Leth Beton.
 • En dagligdag i Bedsted, hvor produktionen ligger og hvor dit primære arbejde udgår fra. For at få dig godt fra start vil du få en grundig introduktion til Leth Beton og HSE sammen med driftsdirektøren, som har ansvaret i dag og som du løbende vil skulle overtage. Du vil også skulle en tur forbi Aalborg-kontoret, hvor tyngden af konstruktionsingeniørerne sidder og ud på en byggeplads for at se montagen.
 • Du bliver en del af en kultur med en uformel omgangstone og god stemning på arbejdspladsen. Du får en attraktiv lønpakke, der passer til dine kvalifikationer og erfaring.

Læs mere på www.lethbeton.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Kaolinvej 10
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
25-02-2023
Udløber
19-03-2023
Kviknummer
331471749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed