Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-udviklingsprofil med flair for strategisk ledelsesstøtte søges til HR-afdelingen på Københavns Universitet

KU - FA - Kbh K

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-07-2020
Kontakt
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
29354204
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
330311737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bidrage til udviklingen af HR-området på Københavns Universitet? Være tæt på beslutningsprocesserne i den centrale HR-afdeling og varetage en koordinerende og ledelsesunderstøttende rolle? Så skal du søge denne stilling.

Her vil du - som akademisk og udviklingsorienteret koordinator for HR-vicedirektøren - blive en nøgleperson både i udviklingen af HR på Københavns Universitet og i forhold til udvikling og driftsstyring af HR-afdelingen.

Opgaverne

HR har en ambition om at være en strategisk forankret og tæt sammenspillet søjle, som sikrer, at de HR-faglige indsatser og processer er værdiskabende og effektive til gavn for universitet, dets ledere og medarbejdere. Det kræver en stor indsats at lykkes med dette, og dine opgaver vil derfor være at: • Binde relevante tendenser, behov og efterspørgsel i organisationen sammen til strategiske HR-indsatser, som kan organiseres, implementeres og kommunikeres.
 • Understøtte afdelingens ledergruppe og samarbejdet med HR-centerchefer, herunder i forhold til formulering og eksekvering af mål og planer for udvikling og drift på HR-området.
 • Bidrage til kommunikative indsatser, herunder styrke det kvalitative niveau for oversigter, visualiseringer, PowerPoint præsentationer mv.
 • Styre afdelingens fælles opgave- og projektportefølje, så der er overblik over opgaver og prioritering på tværs af afdelingen samt bidrage til koordination med porteføljer i de tre HR-centre.
 • Arbejde tæt sammen med vicedirektøren om forberedelse til centrale møder, herunder udarbejdelse af præsentationer, oplæg og notater og koordination af materialer på tværs af organisationen.
 • Bidrage til den overordnede planlægning og styring af afdelingens drift og understøtte vicedirektørens strategiske og tværgående rolle på HR-området.

  Om dig
  Du ser det som en værdi, at du med dit arbejde gør andre bedre, og du formår at kombinere en
  faciliterende og lyttende arbejdsstil med en fast hånd, der sikrer, at deadlines overholdes, og at leverancer
  har den nødvendige kvalitet.

  Du kan:
 • Arbejde indsigtsfuldt og visionært med udvikling af HR-området
 • Håndtere stor kompleksitet og have mange forskellige bolde i luften samtidig
 • Arbejde struktureret og systematisk fx med driftsstyring og opfølgning
 • Samarbejde konstruktivt med alle i organisationen
 • Facilitere møder og workshops i ledergruppen og sikre, at der bliver fulgt op på beslutninger og initiativer.
 • Koordinere og kvalitetssikre leverancer til rektorat og andre fora
 • Formidle korrekt og overskueligt – både i notatform, PowerPoints og mundtlige oplæg.

  Du har flere års erfaring fra en lignede stilling i en stor offentlig organisation, så du kender vilkårene for at skabe resultater i sådanne organisationer. Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.

  Vi tilbyder
HR på Københavns Universitet er organiseret med en Fælles HR-afdeling og tre HR-centre, der er placeret på fakulteterne men fagligt forbundet til den Fælles HR-afdeling, som ledes af en vicedirektør. HR-organisationen understøtter flere hundrede ledere, ca. 10.000 medarbejdere og en mangfoldig organisation med en ambitiøs strategi. Fælles HR sætter retningen på HR-området i samarbejde med HR-centrene. Med vicedirektøren i spidsen varetager Fælles HR en række specialer og strategiske indsatsområder. Der lægges vægt på at få skabt yderligere udvikling på HR-området, på at udvikle gode HR-processer og stærk faglighed. Derudover er vi optaget af, at værdiskabelse og udvikling på HR-området sker gennem en tæt forbindelse til universitetets organisation og kerneopgaver.Du bliver en del af det velfungerende proces-, projekt- og kommunikationsteam med reference til gruppelederen. Teamet består af fem motiverede og dygtige medarbejdere, der arbejder selvstændigt, og som er optaget af at løse opgaverne med høj kvalitet og godt humør. Temaet er en del af HR-udviklingssektionen, der ledes af HR-udviklingschefen og som i alt rummer 12 medarbejdere, der bidrager til den løbende udvikling af den samlede HR-indsats gennem tværgående koordinering, og ved at arbejde med bl.a. HR-strategi, procesoptimering, karriereudvikling samt kompetence- og ledelsesudvikling.Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Ansættelse sker efter overenskomst mellem AC og

Finansministeriet som enten fuldmægtig eller specialkonsulent.Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte fungerende gruppeleder Iben Rørbye på tlf. 51489401.Arbejdsstedet er Nørregade 10, København K. Forventet tiltrædelse den 1. oktober 2020.Ansøgningsfrist den 16. august 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34 og 35.Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Send din ansøgning elektronisk, vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via jobsiden i opslaget.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
29354204
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
330311737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed