Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-udviklingskonsulent der kan drive organisatorisk udvikling (2-årigt vikariat)

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
16-07-2019
Kontakt
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
16-07-2019
Udløber
13-08-2019
Kviknummer
330060572
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Vi søger en udviklingskonsulent, der har stærke evner inden for arbejdsmiljø, projektledelse, administration og kommunikation. Du skal vikariere for en af vores konsulenter, som skal i gang med et toårigt videreuddannelsesforløb.

Du bliver en del af Team Organisation som er en faglig legeplads for den ambitiøse, udviklings- og samarbejdsorienterede ansøger, der brænder for at koble HR udviklingsopgaverne med Absalons fokus på at skabe engagerende undervisningsmiljøer. Vores mål er at få vores samarbejdspartnere til at lykkes med deres opgaver på en kvalificeret måde, og vi leverer den bedste faglige sparring og understøttelse på vejen dertil.

Din profil

Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, og trives med at navigere i mange forskellige roller. Du er relationelt stærk, uanset hvilket organisatorisk lag du arbejder i.

Du har det store overblik og styr på detaljen. Som udviklingskonsulent med ansvar for arbejdsmiljøområdet, sekretariatsbetjening af Absalons hovedarbejdsmiljøudvalg samt løbende arbejde med udviklingsprojekter, trives du med at bevæge dig på flere niveauer i organisationen. Du fungerer godt i et team, hvor vi både arbejder selvstændigt, men også har fokus på et udviklende samarbejde for at levere kvalitet og fremdrift i projekterne. Du trives godt med kombinationen af udviklingsarbejde og administrativt rugbrødsarbejde.

Du tænker udvikling og forankring ind i alt det, du sætter i gang. Du er i dit es, når du kan skabe rammerne for, at dine samarbejdspartnere kan yde bedst muligt ind i de fora, hvori du fungerer som facilitator og rådgiver. I bagagen har du erfaring med at bruge kommunikation som et værktøj i forandringsprocesser samt i problemstillinger knyttet til arbejdslivet, i ledelsesudvikling og projektledelse.

Du har erfaring fra en politisk styret organisation. Du har et sikkert blik for medarbejder-udvikling, og har meget gerne arbejdet i krydsfeltet mellem arbejdsliv, organisationsudvikling og kommunikation. Vi ser gerne at du har arbejdet med både fysiske og psykiske arbejdsmiljødimensioner.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en mellemlang eller lang videregående uddannelse fx i organisation, HR, arbejdslivs-studier og kommunikation.
  • har erfaring med projektledelse, administration og udvikling af organisationer
  • at dine skrivefærdigheder er solide og det bruger du for eksempel, når du skriver sagsfremstillinger, referater eller formulerer projektbeskrivelser.

Dine arbejdsopgaver

Vil du høre om dine arbejdsopgaver på en helt almindelig dag? Så kom med til Sorø, hvor HR holder til i den smukke, tidligere amtsbolig. Formiddagen bruger du på at skrive forslag til dagsorden til det kommende møde i Absalons hovedarbejdsmiljøudvalg. Inden du sender forslaget til chefen for HR og Kommunikation og formanden for udvalget, har du en halv times sparring på mødedagsordenen med din teamleder. Frokosten spiser vi sammen - du har nemlig som medarbejder på Absalon, mulighed for at tilmelde dig en sund og varierende kantineordning.

Om eftermiddagen har du et telefonmøde med Absalons ergoterapeutiske rådgiver, hvor I skal koordinere et forløb for medarbejderne på et af Absalons campusser. Bagefter skal du mødes med Absalons ledere i Facility Service, for nu skal der sættes strøm til den plan, der er for implementering af et nyt kemikalieregistreringssystem på Absalons uddannelser og kantiner.

Inden du lukker computeren ned for dagen, sikrer du dig, at du har alt med, da næste dag starter med et møde på Campus i Roskilde.

Dine kollegaer

Den organisatoriske placering er i Fællesfunktionerne, som består af fem afdelinger. HR og Kommunikation er en af disse afdelinger og vi er opdelt i fem teams; Løn, Jura, International, Ekstern kommunikation og Organisation. Du bliver en del af Team Organisation, som arbejder med tværgående opgaver i organisationen. Du refererer til teamlederen. I funktionen skal du regne med at kunne transportere dig rundt mellem vores campus, derfor er kørekort og egen bil et must. I Sorø har vi en aktiv personaleforening, der blandt andet sørger for udflugter og fælles morgenmad hver fredag.

I 2021 flytter vi i øvrigt sammen med de øvrige Fællesfunktioner til et nybygget Campus i Slagelse.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.
  • Stillingen er tidsbegrænset i perioden fra 1. oktober 2019 til og med 30. juni 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR- og Kommunikationschef, Ole Worregård på tlf. 72 48 12 32 (i ugerne 31, 32, 33 og 34) og teamleder Annegrete Dall Visby på tlf. 72 48 12 32 (i ugerne 29 og 30).
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her: https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/ eller ved at klikke på 'Søg stillingen' til højre på denne side senest onsdag den 21. august 2019 .
  • Vi holder 1. samtalerunde tirsdag den 27. august og 2. runde den 29. august 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon

Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
16-07-2019
Udløber
13-08-2019
Kviknummer
330060572
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed