Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-studentermedhjælper

KAB

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-08-2023
Kontakt
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Praktisk information
Oprettet
11-08-2023
Udløber
15-08-2023
Kviknummer
331570925
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
HR Junior Consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du nysgerrig på, hvordan en af Danmarks største almene administrationsselskaber arbejder med HR og arbejdsmiljø? Har du lyst til fra dag ét at blive en del af vores engagerede HR-team, hvor du vil stifte bekendtskab med HR fra A-Z særligt med fokus på arbejdsmiljø? Så er det dig, vi forhåbentlig snart kan glæde os til at byde velkommen som HR-studentermedhjælper!

Hvad tilbyder vi?
Som en del af vores team vil du få masser af ansvar og erfaring med en bred række arbejdsmiljøopgaver. Vi tilbyder et spændende studierelevant job med stor mulighed for faglig udvikling og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Vi har forståelse for, at dit studie kommer i første række og at det indebærer nogle travle perioder, så vi forestiller os en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet. Løn og vilkår følger gældende overenskomst.

Læser du en spændende HR- og/eller arbejdsmiljørelevant uddannelse, hvor du får en masse teoretisk viden, som du gerne vil anvende i praksis, så tilbyder vi dig rig mulighed for at styrke din faglige profil gennem et studierelevant arbejde. Du kommer til at arbejde i et miljø kendetegnet af forskellige opgaver med en selvstændig arbejdstilrettelæggelse, god faglig sparring og dygtige og ansvarsbevidste kolleger. Erfaring er ikke altafgørende den får du hos os, men for at få succes i stillingen skal du udvise engagement og lyst til at tage ansvar for opgaverne.

Et fagligt dygtigt team med en uformel omgangstone
Du bliver en del af en effektiv og professionel HR-afdeling, der består af 13 medarbejdere, som bl.a. inkluderer en HR-chef, arbejdsmiljø, HR-partnere, HR-koordinatorer, og et læring- og udviklingsteam. Vi er en afdeling, som værdsætter hinandens kompetencer, faglig sparring og at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har en uformel og positiv omgangstone, og vi sætter stor pris på et godt grin i en travl hverdag. 

Vi forventer, at du

  • har påbegyndt en videregående HR-relevant uddannelse for eksempel Human Resource Management, arbejdslivsstudier eller erhvervsøkonomi og psykologi. Den specifikke uddannelse er ikke så relevant, så længe du brænder for at beskæftige dig med arbejdsmiljø og HR.  
  • er klar på at gribe mange forskellige administrative opgaver i en HR-funktion og har sans for detaljer samtidig med at du bevarer overblikket.
  • har god forståelse for digitalisering og lyst til at arbejde detaljeret med vedligeholdelse af HR-systemer.
  • har erfaring med Microsoft Office pakken til udarbejdelse af statistikker, præsentationer mv.
  • er stabil, løsningsorienteret og ansvarsbevidst.

Som studentermedhjælper skal du have gåpåmod til at kaste dig over forskelligartede opgaver i tæt samarbejde med arbejdsmiljølederen, men du skal også være indforstået med at arbejdsopgaverne kan variere afhængig af behovet i afdelingen. Du vil primært komme til at arbejde med opgaver inden for arbejdsmiljø, herunder vil dine arbejdsopgaver bestå i at understøtte arbejdsmiljølederen med daglig drift for eksempel anmeldelse af arbejdsskader, vedligeholdelse af systemer, udfærdige rapporter efter rundering på ejendomskontorer og at bistå ved større projekter, som for eksempel APV og trivselsmåling.

Hvem er KAB?
KAB bygger, udlejer og administrer mere end 60.000 almene boliger i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det
med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati, der er grundstenen i KAB. Der er ca. 1.600 medarbejdere i KAB-fællesskabet.
KAB-fællesskabet er delt op i en central og decentral enhed. Den centrale enhed er administrationsorganisationen, som fysisk er placeret i et helt nybygget KAB-hus på Enghavevej 81. Den decentrale enhed består af boligselskaberne, som primært er placeret rundt omkring i Københavnsområdet.

Har ovenstående fanget din interesse?
Så søg stillingen inden ansøgningsfristen den 21. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende. Tiltrædelse vil være den 15. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte arbejdsmiljøleder Line F. Baadsgaard på 33 63 10 20 eller HR-koordinator Veronica Chor 38 38 19 02.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KAB
Enghavevej 81
2450
København SV
Praktisk information
Oprettet
11-08-2023
Udløber
15-08-2023
Kviknummer
331570925
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
HR Junior Consultant
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed