Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR specialist til Coops HR-Support

Coop - Servicekontoret

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2023
Kontakt
Coop - Servicekontoret
Roskildevej 65
2620
Albertslund
Tlf
225178
Praktisk information
Oprettet
20-11-2023
Udløber
08-12-2023
Kviknummer
331581531
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Human Resources
Stillingsbetegnelse
Hr konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

HR specialist til Coops HR-Support

Vil du arbejde med HR-service og personaleadministration på en af Danmarks største arbejdspladser?

Trives du i en travl og til tider hektisk hverdag, hvor du får mulighed for at byde ind med din høje faglighed og gode service? Så er du måske vores kommende barselsvikar i perioden februar 2024 til maj 2025?


Om afdelingen:

Som HR Specialist i HR Support vil du få et spændende job i en moderne afdeling, hvor digitalisering og systemunderstøttelse af vores processer er i højsædet. Du bliver en del af en stor afdeling, der samlet set leverer på alle HR operationelle opgaver og support til Coops ca. 40.000 medarbejdere.

Vi er et stærkt team på 9 kompetente og engagerede kollegaer. HR Support er en del af HR Operations og består af tre afdelinger med i alt 30 medarbejdere. Du vil få et bredt netværk, da vi samarbejder med de øvrige afdelinger i HR Operations om at skabe serviceydelser i høj kvalitet – og vi kan garantere dig et job med rige muligheder for udvikling og læring. 

HR Support håndterer support og sagsbehandling inde for HR, personalejura, organisationsændringer, fratrædelser, løn, ferie, rekruttering, kursus, elevuddannelser, personalekøb mm.

Vi modtager dagligt flere hundrede henvendelser og sager via vores sagssystem ServiceNow og via telefon. Som HR specialist er det din opgave at håndtere disse henvendelser således, at ledere og medarbejdere, der henvender sig, føler sig kompetent behandlet og hjulpet med den opgave, de henvender sig med. Det er afgørende, at du er serviceminded og har en stor lyst til at hjælpe vores kolleger. Herudover er det vigtigt, at du har et positivt mindset og har lysten til at lære nye ting og udfordre dig selv.

Vi fokuserer hele tiden på at forbedre vores processer og arbejdsgange, så du vil have rig mulighed for at byde ind med forslag og bidrage hertil. Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på at have det sjovt sammen.

Dine opgaver:

Jobbet indebærer en høj grad af frihed under ansvar. Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov får du følgende primære opgaver:

 • Support til Coops ledere og medarbejdere i overenskomster, personalejura samt håndtering af fratrædelser.
 • Personaleadministrative opgaver, herunder ændringer i stamdata på medarbejdere, oprettelse af ansættelseskontrakter, udarbejdelse af fratrædelser, bortvisninger og advarsler.
 • Telefonisk support til vores 40.000 medarbejdere inde for hele HR-paletten, herunder løn og ferie.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du:

 • har erfaring med HR-personaleadministration og trives med en bred vifte af opgaver
 • tager ansvar for de opgaver, der lander på dit bord, og er god til at samarbejde, også tværgående med andre teams og afdelinger.
 • bidrager til afdelingens trivsel med dit gode humør og gerne giver en ekstra hånd med, når der er behov for det.
 • er omstillingsparat og formår at eksekvere i en travl og omskiftelig hverdag.
 • har et kendskab til overordnet personalejura
 • er detaljeorienteret og arbejder struktureret og kvalitetsbevidst.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP HR og ServiceNow.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største og mest avancerede personaleadministrationsløsninger
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil
 • Attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
 • Rig mulighed til at udvikle dine færdigheder inden for bl.a. HR og Løn
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Bojan Stevanovic på mail: bojan.stevanovic@coop.dk

Send din ansøgning via "Søg job" senest den 08. december 2023.

Der indkaldes til samtale løbende, med henblik på ansættelse 01.02.2024

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount  samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bddd52b1)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Coop - Servicekontoret
Roskildevej 65
2620
Albertslund
Tlf
225178
Praktisk information
Oprettet
20-11-2023
Udløber
08-12-2023
Kviknummer
331581531
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Human Resources
Stillingsbetegnelse
Hr konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed