Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR konsulenter til HR Udvikling - sektionen for HR Kompetencestyring

RIGSPOLITIET. AFDELING.

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-07-2019
Kontakt
RIGSPOLITIET. AFDELING.
Polititorvet 14
1567
København V
Tlf
45154001
Praktisk information
Oprettet
08-07-2019
Udløber
22-07-2019
Kviknummer
330056754
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

København, Rigspolitiet, Koncern HR

Brænder du for at arbejde med udvikling i politiet? Og har du lyst til at arbejde med projekter på alle niveauer i organisationen? Kan du samarbejde og skabe resultater? Så har vi nogle spændende stillinger i Koncern HR Udvikling hos Rigspolitiet.

Om jobbet
Du er en del af sektionen for Kompetencestyring, der hører under Koncern HR Udvikling. I sektionen arbejder vi bl.a. med organisationens arbejde med styring, anvendelse og udvikling af kompetencer, samt med udviklingsprojekter, der udspringer af flerårsaftalen.

Dine opgaver er varierede – fra de mere driftsorienterede opgaver i forbindelse med projekter til projektdeltagelse i større strategiske HR forretningsudviklingsprojekter, samt implementering af udviklingstiltag. Din rolle er bl.a. at deltage i projektarbejdet med kompetencestyring, at sætte fokus på og videreudvikle dette arbejde, ligesom du kommer til at deltage i sektionens andre udviklingsprojekter.

Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder i en spændende organisation hvor du har mulighed for at præge opgaverne. Du har en arbejdsdag hvor selvstændigt ansvar og arbejdstilrettelæggelse er i fokus. Du er en del af en arbejdsplads med engagerede og dygtige kolleger hvor vi lægger stor vægt på godt kollegaskab både socialt og i forhold til faglig sparring.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med solid erfaring indenfor organisations- og kompetenceudvikling, gerne fra en stor offentlig organisation i en decentral enhed. Vi forventer, at du har erfaring med strategisk kompetenceudvikling og organisationsudvikling.

Du evner at gå i dialog med forretningen og skabe HR-løsninger og –aktiviteter, der understøtter forretningens behov. Det falder dig naturligt at indgå i tæt samarbejde med de lokale HR funktioner i politikredsene. Du trives i rollen som sparringspartner på alle ledelsesniveauer, og med blik for organisationskulturen evner du at indrette din kommunikation og indsats i forhold til denne.

I dit arbejde skaber du et professionelt netværk og opbygger konstruktive relationer til alle interessenter, og bidrager derigennem til den succesfulde opgaveløsning.
Du forstår at indgå i en organisation med stærke fagligheder og har respekt for den værdi, som forskellige interessenter kan bidrage med. Derudover kommunikerer du klart og tydeligt, ligesom du formår at formidle kompliceret indhold til forskellige faggrupper let og forståeligt.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V, og organisatorisk vil du indtil videre være forankret i afdelingen HR Udvikling. HR Udvikling er hjemhørende i København, men funktionen dækker 12 politikredse, Rigspolitiets afdelinger samt Færøerne og Grønland. Det kræver en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstid og nogen rejseaktivitet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Christina Harboesgaard Caddy på tlf. 41328787. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler den 30. juli 2019.

Ansøgningsfrist: 22. juli 2019

 

Koncern HR
Vi formulerer HR-strategier og koordinerer og understøtter HR-arbejdet i politikredsene. Koncern HR har ansvaret for rekruttering til hele politiet, for uddannelse af fremtidens politistyrke og for efter-, videre- og lederuddannelse af politiets cirka 15.000 ansatte. Desuden løser vi en række HR-opgaver inden for administration, personaleudvikling, løn og personalejura.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
RIGSPOLITIET. AFDELING.
Polititorvet 14
1567
København V
Tlf
45154001
Praktisk information
Oprettet
08-07-2019
Udløber
22-07-2019
Kviknummer
330056754
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed