Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Konsulent til rekruttering, Koncern HR

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
06-03-2020
Kviknummer
330177535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Koncern HR Udvikling i Region Sjælland søger en HR konsulent til et barselsvikariat, som brænder for at arbejde med rekruttering på både strategisk og operationelt niveau. Du bliver en del af regionens tværgående rekrutteringsfunktion, hvor vi leverer rekrutteringssupport til regionens sygehuse, sociale tilbud og administrative centre særligt inden for chefrekruttering, international rekruttering af specialister og regionens rekrutteringssystem.

Dine arbejdsopgaver

Din arbejdsdag vil byde på forskelligartede opgaver af både drifts- og udviklingsmæssig karakter, og du vil være i kontakt med mange forskellige ledere og medarbejdere. Afhængigt af din profil og erfaringsniveau vil dine arbejdsopgaver være:

  • Administrativ support og evt. konsulentbistand på rekrutteringsprocesser i forbindelse med chefrekrutteringer og internationale rekrutteringer, herunder udarbejde stillingsmateriale, processtyring, kandidatkontakt, deltagelse i samtaleforløb og evt. testforløb ved lederrekrutteringer.

  • Kommunikationsopgaver; herunder skrive nyhedsbreve, opdatere intranet og udarbejde informationsmateriale mm.

  • Indgå i udviklingssamarbejde på tværs af enhedens fagområder på en strategisk dagsorden, der handler om at sikre og fastholde de kompetencer regionen har brug for.

  • Derudover vil du være en del af en supportfunktion på regionens rekrutteringssystem HR-ON, herunder besvare henvendelser, håndtere fejlmeldinger, vedligeholde vejledninger, skrive nyhedsbreve, foretage dataudtræk, facilitere brugernetværk, holde oplæg for nye ledere om systemet mv.

Du bliver placeret i fagområdet Rekruttering og Fastholdelse, hvor vi er 3 konsulenter, 1 chefkonsulent og to sproglærere. Herudover bliver du en del af en enhed på cirka 35 dygtige medarbejdere i Koncern HR Uddannelse og Udvikling, hvor vi løser et bredt udsnit af strategi-, udviklings- og driftsopgaver inden for ledelsesudvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser, faglig efteruddannelse mv.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med rekruttering fra en HR funktion i en større virksomhed eller offentlig organisation og en akademisk baggrund. Er du nyuddannet kandidat inden for f.eks. HRM, vil det være en fordel med et godt kendskab til rekrutteringsfaget, og ikke mindst en stor passion for at dygtiggøre dig inden for rekruttering.

Som person er det vigtigt, at du er servicemindet, imødekommende og har nemt ved at skabe gode relationer og indgå i et bredt funderet udviklingsarbejde. Det er også vigtigt, at du kan arbejde struktureret og har et godt overblik, og kan tænke løsninger ind i en større sammenhæng, da du bliver en del af en kompleks organisation, hvor der ofte kan være flere interesser og løsninger i spil.

Du har god forståelse for formidling både skriftligt og mundtligt, hvad enten du skal skrive et nyhedsbrev eller holde et oplæg i en større forsamling. Det vil være en fordel, hvis du også har gode engelskkundskaber, da en del af vores kommunikation foregår på engelsk, når vi rekrutterer udenlandske specialister.

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde dig et spændende barselsvikariat i en stor offentlig organisation, hvor du får mulighed for at specialisere dig i rekrutteringsfaget og få indblik i strategisk HR-arbejde. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, og du vil få grundig oplæring og sparring af kolleger. Vi arbejder både teambaseret og selvstændigt og har stor fleksibilitet i forhold til planlægning, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv.

Stillingen er et barselsvikariat á 6 måneders varighed med mulighed for forlængelse på 37 timer inkl. frokost med flekstid. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø.

Du er velkommen til at kontakte HR Konsulent Camilla Trane Magnussen på hverdage mellem kl. 9 og 12 på tlf. 29 17 77 40, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din erfaring med / eller kendskab til rekruttering, og hvilke spidskompetencer, du kommer med.

Der afholdes første samtale d. 12. marts og evt. anden samtale d. 16. marts.

Koncern HR understøtter strategisk og udviklingsmæssigt Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads, der udvikler og leverer god offentlig service til borgere, kommuner og virksomheder.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
06-03-2020
Kviknummer
330177535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed