Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HPC-specialist(er) til deltagelse i nationale og internationale HPC-projekter

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2020
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330322217
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

DeiC koordinerer den danske deltagelse i det store EuroHPC LUMI projekt samt HPC Kompetencecenter med mere. Danmarks deltagelse i disse projekter er med til at sikre at danske forskere kan udnytte og opkvalificere deres kompetencer i forhold til at inddrage HPC i deres forskning. https://www.deic.dk/en/lumi

Vi søger 1-2 HPC-specialist(er) som skal være med til at sikre, at vi når dette mål i forhold til brugerne af HPC i Danmark. Jobbet vil indeholde alt fra brugersupport på LUMI anlægget, udvikling af kompetenceforløb med brugerne, integration udvikling og udvikling af værktøjer i forbindelse med LUMI. I forhold til profilen af ansøgeren vil der også være systemintegration opgaver i forhold til LUMI.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Avanceret brugersupport for nationale og internationale HPC anlæg. Primær LUMI.
 • Udvikling af kompetence forløb. For alle niveau af HPC brug. Kan være lige fra model og data hjælp til GPU kode optimering over opdyrkning af nye forskningsområder og få dem i gang med HPC.
 • Deltage aktivt som en del af en ny backoffice enhed i tæt samarbejde med backoffice enhederne på universiteterne.
 • Identificere og initiere fælles nationale udviklingsprojekter og deltage i disse.
 • Udarbejde rapporter og indstillinger til DeiC bestyrelse og HPC ledelse i forhold til HPC.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en solid uddannelse på minimum kandidatniveau inden for Scientific Computing og gerne et par års erfaring med anvendelse i praksis. Herudover forventer vi:
 • Indgående erfaring med, kendskab til og interesse for de tekniske aspekter af HPC-arkitekturer og anvendelser af disse.
 • Interesse for at holde dig ajour med de nyeste teknologiske udviklinger og deres anvendelser inden for HPC.
 • Gode programmeringsevner i relation til et HPC-miljø.
 • At du kan begå dig flydende på engelsk i både skrift og tale.
 • System programmering eller erfaring med system integration.

Desuden lægger vi stor vægt på, at du som person:
 • Kender værdien af samarbejde og koordinering med kolleger på tværs af landegrænser og institutioner.
 • Er service-minded og løsningsorienteret, med stor forståelse og interesse for HPC-brugeres behov og de tekniske muligheder.
 • Kan indgå i en eller flere virtuelle organisationer delt ud i hele Europa.

Hvad tilbyder vi dig?

Et spændende og alsidigt job i et kreativt og fremtidsorienteret miljø med særdeles gode muligheder for personlig udvikling. DeiC og DTU lægger stor vægt på faglig og personlig kompetenceudvikling, så du hele tiden er ajour med udviklingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten (AC), eller anden relevant faglig organisation. Stillingen er på 37 timer/uge, og ønskes besat snarest muligt.

Arbejdssted er DeiCs kontorer enten på Aarhus Universitet, DTU - Lyngby Campus eller hvis andet aftales.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 9. august 2020. Åbn linket "ansøg online" udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, CV og eventuelt eksamensbeviser.
 1. samtale forventes afholdt i den 20. august og 2. samtale forventes holdt den 24. august på DTU, Aarhus Universitet eller via zoom.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen og lidt om projekterne, er du velkommen til at kontakte HPC Chef Eske Christiansen, eske.christiansen@deic.dk / 9351 0048.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Om DeiC

DeiC er en virtuel organisation, hvor bestyrelsen består af medlemmer på ledelsesniveau fra de otte danske universiteter. Den daglige ledelse udføres af en CEO udpeget af bestyrelsen. DeiC er en enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet etableret ved aktstykke 70 fra den 19. april 2012.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Tlf
93511664
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330322217
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Programmør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed