Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of Sales med potentiale til Sales Director til international stilling inden for vindenergi

Pay-Back specialist rekruttering ApS

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
22-12-2021
Kontakt
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Korsdalsvej 125
6715
Esbjerg N
Tlf
50424493
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
22-01-2022
Kviknummer
330956884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du katalysatoren, som kan eksekvere HARCO Heavy Liftings ambitiøse salgsstrategi i form af kundespecifikke løsninger til markedsledende, globale virksomheder inden for offshore vind? Kan du se dig selv vokse i en virksomhed, som vækster med raketfart og er båret af stort drive og entreprenørånd? Så er du måske den næste "Maritime Star" hos HARCO Heavy Lifting A/S.

Om virksomheden

HARCO Heavy Lifting A/S blev stiftet i 2020 og beskæftiger sig på globalt plan med rådgivning, projekter og serviceopgaver relateret til offshore vind-segmentet. Virksomheden har på kort tid positioneret sig som en vækstvirksomhed inden for branchen og har modtaget anerkendelser og nomineringer, der vil bane vejen for yderligere vækst. Virksomheden beskæftiger p.t. ca. 20 medarbejdere og servicerer nogle af verdens førende brands inden for havvindmøller.

Læs mere om virksomheden her.

For at konsolidere organisationen til yderligere vækst søger vi nu en kommerciel fokuseret Head of Sales med potentiale til Sales Director. HARCO Heavy Lifting A/S har stor succes som leverandør til og partner med mange internationale virksomheder. En position virksomheden ønsker at sætte endnu mere fokus på ved at udnytte det væsentlige potentiale, der findes i markedet - såvel i Danmark som på de europæiske nærmarkeder og globalt.

Ledelse af strategiske salgsprocesser inden for håndtering, servicering og installation af offshore vindmøller

Med reference til den adm. direktør, og som en del af virksomhedens lederteam, er dit ansvar og din opgave at fortsætte væksten, løfte omsætningen og lønsomheden. Det gør du sammen med dit salgsteam, som p.t. består af 2 medarbejdere, og virksomhedens team af specialiserede teknikere.

Du leder salgsprocessen ift. business cases, herunder bl.a. estimerede omkostninger og tilbud, og du vedligeholder relationer til potentielle kunder. Her indgår du i et samarbejde, der positionerer HARCO Heavy Lifting A/S som den foretrukne samarbejdspartner.

Hovedopgaverne i stillingen vil være inden for områderne

  • business development 
  • key account management
  • markedsføring 
  • tenders, kontraktgennemgang og udarbejdelse af tilbud.

Om dig

For at få succes i jobbet skal du være en udadvendt og kommerciel orienteret person med solid erfaring med løsnings-/konceptsalg.

Herudover er det vigtigt, at

  • du er en inspirerende leder og kollega, der forstår at knytte relationer både internt og eksternt
  • du besidder en god portion naturlig autoritet, hvor du via synlighed og tilgængelighed udfylder leder- og salgsrollen
  • du har international erfaring
  • du fungerer godt i en virksomhedskultur, der kan beskrives som jordnær, men også direkte, ambitiøs og entusiastisk
  • du forstår vigtigheden af at arbejde systematisk, analytisk og strategisk, så vækstmålene for hvert segment indfries.

Virksomheden rummer alle nødvendige kompetencer til at onboarde dig sikkert i jobbet. Det er derfor ikke et krav, at du har brancheerfaring, men din erfaring skal bygge på et teknisk fundament, hvor du har bevist dine evner inden for løsningssalg.

Din teoretiske baggrund er en videregående uddannelse af kommerciel karakter f.eks. HD eller cand.merc. Samtidig er der behov for, at du har gode engelskkundskaber og er fortrolig med IT.

Vi søger blandt de bedste og vil udfordre dig

Du får det kommercielle ansvar for at videreudvikle HARCO Heavy Lifting A/S, som er i kraftig vækst, og du får muligheden for at skabe en succes blandt højt profilerede kunder.

Vi søger blandt de bedste! Til gengæld tilbydes attraktive ansættelsesforhold, der modsvarer stillingens krav. Vi giver dig også gode muligheder for personlig og faglig udvikling, som en del af et lederteam, der drives af passion, sammenhold, vindermentalitet og ikke mindst engagement.

Jobbet fordrer ca. 40-60 rejsedage pr. år globalt. Arbejdssted vil være i Esbjerg.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk eller CEO Henrik Harkes, HARCO Heavy Lifting A/S på telefon 40709762.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Pay-Back specialist rekruttering ApS

Pay-Back specialist rekruttering ApS
Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Korsdalsvej 125
6715
Esbjerg N
Tlf
50424493
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
22-01-2022
Kviknummer
330956884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed