Gem annonce

Har du en interesse inden for kommunikation og udvikling af sundhedsvæsenet, så kig her

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
24402361
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
330236501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

I Enheden for Sundhedsforskning og Innovation søger vi en engageret studerende med interesse for at udvikle sundhedsvæsnet i samarbejde med hospitaler, virksomheder, sundhedspersonale mv. En vigtig opgave er kommunikation, hvor du bl.a. skal være med til at formidle de gode historier om forskning og innovation i Region Hovedstaden.

Er du frisk på at hjælpe til og tage fat i mange forskellige opgaver af praktisk og skriftlig karakter, og har du en veludviklet sans for formidling? Så er det dig, vi søger.Sundhedsforskning og Innovationsenheden
Sundhedsforskning- og Innovation består af ca. 60 medarbejdere. Vores hovedopgave er at understøtte mulighederne for excellent forskning og innovation, der skaber bedre behandlinger og service til gavn for patienterne. Det gør vi blandt andet ved at servicere forskere og innovatører på regionens ni hospitaler og virksomheder med rådgivning om samarbejder, funding, adgang til data, styrke kobling mellem innovation og forskning, brobygning osv.Om opgaverne
Som studentermedhjælper vil du få mulighed for at deltage i arbejdet på praktisk og strategisk plan. Konkret vil dine opgaver bestå af at bidrage til at fortælle de gode historier og aktiviteter til forskere og vores samarbejdspartnere gennem hjemmeside og sociale medier; herunder udarbejde tekster, grafik, videoer og oplæg

En anden vigtig del af jobbet bliver at hjælpe med at planlægge og afholde aktiviteter, fx konferencer samt vores tre innovationsnetværk inden for kunstig intelligens, hurtig diagnostik samt digitale services, hvor vi samler forskere, virksomheder, sundhedspersonale, forskningsinstitutioner mv.


Hvad forventer vi
Det er vigtigt, at du er imødekommende, frisk på at løse forskelligartede opgaver samt er god til at skabe overblik i din opgaveportefølje.

Du er interesseret i at arbejde inden for sundhedsforskning og innovation. Du vil gerne arbejde med kommunikation, praktiske og indholdsmæssige opgaver. Du læser måske en kommunikations- eller sundhedsfaglig uddannelse eller noget helt tredje.

Dine kendetegn er endvidere, at:

  • Du er engageret, omhyggelig og hurtig til at sætte dig ind i nyt stof
  • Du er god til at skrive og kan formidle kompliceret stof i mere let tilgængelige formater
  • Du er god til at arbejde selvstændigt og fokuseret
  • Du er initiativrig, løsningsorienteret og pligtopfyldende.
  • Du er i stand til at bevare overblikket med øje for de væsentligste detaljer
  • Du har lyst til web-redigering eller interesse for at arbejde med det og sociale medier
  • Du er servicemindet og fleksibel
  • Du er god til at samarbejde og overholde deadlines

Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde fleksible arbejdstider, med hensyn til din uddannelse og eksaminer. Arbejdstiden er 15-18 timer pr. uge med mulighed for at tilføje ekstra timer. Arbejdsstedet er pt. Regionsgården i Hillerød, men efter sommerferien flyttes enheden forventeligt til København. Løn i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Ansættelse i Enhed for Sundhedsforskning og Innovation. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Ansøgningsfrist
send din ansøgning samt cv, og dokumentation for uddannelse, senest mandag den 14. april 2020.


Yderligere oplysninger
Er du velkommen til at kontakte Specialkonsulent Annet Krogsdam Jørgensen på telefon 2999 9714 eller enhedschef Mads Monrad Hansen på telefon 2762 2195.


Om arbejdspladsen
Sundhedsforskning og Innovationsenheden er den del af Center for Regional Udvikling placeret på Kongens Vænge i Hillerød sammen med en række andre koncerncentre i Region Hovedstadens centraladministration. Du vil i enheden være med til at supportere de 4000 forskningsaktive medarbejdere på Region Hovedstadens hospitaler samt bidrage til formidling af regionens forskerstøttefunktioner og overordnede forskning- og innovationsstrategiske prioriteringer.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400
Hillerød
Tlf
24402361
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
330236501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce