Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hands-on kvalitetssikring og teknisk test af native mobilapps

Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2023
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72370887
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578517
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du gøre en forskel og brænder du for Built-in Quality, hvor test foregår i tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Har du erfaring med test af native apps på iOS og Android platformen og en solid teknisk indsigt? Vi leder efter en hands-on teknisk tester, der kan løfte teamet og gå forrest når kvaliteten af vores løsninger skal sikres og dokumenteres.

I kontoret Appudvikling leverer vi native mobilapplikationer med tilhørende backends og integrationer til både interne og eksterne systemer – på tværs af hele Skatteforvaltningen.
Det vi skal, det er at bevise, at offentlig IT kan leveres smartere, hurtigere og i bedre kvalitet – med slutbrugerens værdiskabelse i fokus, og det er ret fedt at være med til” fortæller din nye kontorchef Aske Hven-Jensen og fortsætter ”At vi ved, at det output vi laver, den app brugeren kommer til at stå med i hånden, kommer til at gøre hverdagen nemmere for både borgere og erhvervsliv, når de er i kontakt med Skat, det er virkelig en motivationsfaktor.”

Din nye arbejdsplads
Kontoret Appudvikling er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er ca. 24 medarbejdere, der arbejder med in-house it-udvikling med afsæt i Kanban og Scrum principper og med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger, vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver.

I vores kontor kan vi godt lide at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Vi bruger tid på at indarbejde vores læring og forbedre vores daglige arbejde og hele tiden blive dygtigere, både hver især, men i den grad også som team. Og så har vi det sjovt mens vi gør det” fortæller Aske.

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen
Du vil få muligheden for at drive fagligheden, processerne og værktøjerne inde for testarbejdet i samarbejde med kontorets andre testfaglige personer. Arbejdet med og ansvar for kvalitet i vores produkter er forankret i hele kontoret på tværs af roller - men du vil qua din faglighed gå forrest og sørge for at vi kontinuerligt forbedrer os på alle relevante parametre. Du tænker i kvalitet og test fra et projekt fødes og sørger for, at det er en integreret del af vores arbejde.

Primære opgaver:

  • Sikre testbarheden af user stories og non funktionelle krav
  • Udarbejde af testcases med udgangspunkt i risikoanalyse og med brug af testdesignteknikker
  • Hands-on arbejde relateret til testudførsel, herunder både opsætning og udvikling af test automatisering, manuel (eksplorativ) test af mobilapplikationerne, styring af fejlrapportering, sikring af alle relevante dele af systemet testes og at resultatet dokumenteres.
  • Komme med forbedringsforslag til løsningen ud fra dit testfaglige perspektiv
  • Sikre sporbarhed til forretningskrav og non funktionelle krav
  • Sikre at rammerne for udførsel af test er til stede, f.eks. relevante testmiljøer, testdata, m.m.
Du kommer til at indgå som en integreret del af vores scrum-team og er dermed med til at sikre, at vi efter hvert sprint kan levere software, der er kvalitetssikret og klar til at vises frem.

Om dig
Du har flere års erfaring med test-arbejdet og har måske en relevant certificering (f.eks. ISTQB eller Certified Agile Tester). Du har erfaring med API-test og gerne flere testtyper hvor du har anvendt et eller flere testautomatiseringsværktøjer. Du er detaljeorienteret, struktureret og konstruktiv, når du samarbejder med resten af teamet og er vant til agile arbejdsmetoder. Du har arbejdet med test i hele livscyklussen fra analyse til udvikling, lancering, drift og videreudvikling.

Det er en klar fordel hvis du har specifik erfaring med kvalitetssikring af native mobilapplikationer, herunder test af non-funktionelle krav ligesom erfaring med Jira/Confluence er et plus.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg stillingen” senest den 12. oktober 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53.

Vi afholder samtaler løbende. Der kan indgå en logik og personanalyse i forbindelse med en eventuel 2. samtale. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Forventet tiltrædelse efter nærmere aftale. Dette er en genpublicering.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg OHV
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72370887
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578517
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed