Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hæmatologisk afdelingslæge til delestilling mellem OUH og sydvestjysk sygehus

Odense Universitets Hospital

Odense, Fyn

Indrykket
25-01-2021
Kontakt
Odense Universitets Hospital
Sdr. Boulevard 29
5000
Odense C
Tlf
65412719
Praktisk information
Oprettet
25-01-2021
Udløber
10-02-2021
Kviknummer
330499308
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hæmatologisk afdelingslæge til delestilling mellem OUH og Sydvestjysk Sygehus

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret afdelingslæge, der gerne vil arbejde med bred hæmatologisk udredning og behandling. Stillingen er delt mellem Hæmatologisk Afdeling X på OUH og Hæmatologisk Afsnit på SVS.

På Hæmatologisk afdeling X behandler vi patienter med maligne og benigne hæmatologiske sygdomme. Vi har stort fokus på tværfagligt samarbejde, og hos os vil du derfor i det daglige opleve at arbejde sammen med kolleger med forskellige faggrupper til patienternes bedste. Derudover har vi et meget aktivt forskningsmiljø, inden for såvel klinisk som epidemiologisk, laboratoriemæssig og kvalitativ forskning. I de sidste par år har vi haft et stigende antal patienter, og vi regner med, at udviklingen fortsætter.Hæmatologisk Afsnit Sydvestjysk Sygehus er en del af medicinsk afdeling SVS. Afdelingen har et tæt samarbejde med Hæmatologisk Afdeling X på OUH, og de to afdelinger har fælles forløb for visse hæmatologiske sygdomme. Det er tanken, at du skal være med til at styrke det fælles arbejde - både i forhold til de enkelte patientforløb, men også med henblik på samarbejde omkring kliniske protokoller og forskning.

Stillingen ønskes besat pr 1. april 2021.?Lidt om afdelingerne

Hæmatologisk afdeling X, OUH, er funktionsopdelt i 2 teams:

?

  • L-teamet, der varetager behandling og udredning af patienter med lymfeknudekræft og knoglemarvskræft
  • M-teamet, der varetager behandling og udredning af patienter med akutte leukæmier, kroniske myeloproliferative sygdomme samt benigne blodsygdomme.
?

Du vil blive tilknyttet enten det myeloide eller det lymfoide team, afhængigt af dit interesseområde.

?

Hæmatologisk Afsnit, SVS, beskæftiger sig med udredning og behandling af hæmatologiske sygdomme, fortrinsvist inden for B-celle lymfomer, kroniske leukæmier, myelomatose, MDS, de kroniske myeloproliferative sygdomme samt benigne blodsygdomme.

Afdelingen er delt op i et sengeafsnit med 9 senge og et dagsengsafsnit/ambulatorium med knapt 10.000 ambulante fremmøder årligt.

Hvad tilbyder vi?

I stillingen er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får en stilling med gode kollegaer og et godt akademisk miljø. Afdelingernes kultur er præget af vækst og ordentlighed, og vi har på begge afdelinger fokus på patient- og pårørendeperspektivet.?

Dine kvalifikationer

  • Du skal være uddannet speciallæge i hæmatologi
  • Du skal have lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med høj faglighed som udgangspunkt, og hvor vi sætter patienten først
  • Du skal have lyst til at medvirke til at udbygge samarbejdet mellem OUH og SVS, og du ser dig selv som et bindeled mellem de to afdelinger.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes i Hæmatologisk Afdeling X, men vil have 4/5 af sin funktionstid på SVS – svarende til 1 dag/uge på OUH.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Foreningen af Yngre Læger og Regionens Lønnings- og Takstnævn.

Til stillingen er knyttet funktion som speciallæge-bagvagt på FAM, SVS, på linje med de øvrige speciallæger i medicinsk afdeling, mens der ikke er vagtforpligtelse på OUH.

?Din ansøgning

Ansøgningen skal indeholde dokumentation for speciallægeuddannelsens 7 kompetenceområder i videst muligt omfang. Der skal medsendes curriculum vitae og publikationsliste.

?

Det anbefales, at du ansøger stillingen elektronisk via link på siden her.

?

Ansøgningen stiles til:

Ledende overlæge

Hanne Vestergaard

Hæmatologisk afdeling X

?

?

Ansøgningsfrist d. 10. februar 2021
Har du spørgsmål vedr. stillingerne, er du velkommen til at henvende dig telefonisk til ledende overlæge, Hæmatologisk afdeling X, OUH, Hanne Vestergaard på tlf. 30614789 eller på mail: hanne.vestergaard@rsyd.dk. eller til specialeansvarlig overlæge Hæmatologisk Afsnit, SVS, Per Pedersen, tlf. 79183384 eller mail: per.troellund.pedersen@rsyd.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Odense Universitets Hospital
Sdr. Boulevard 29
5000
Odense C
Tlf
65412719
Praktisk information
Oprettet
25-01-2021
Udløber
10-02-2021
Kviknummer
330499308
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed