Gem annonce

Gruppeleder Til Brøndby Øster Hjemmepleje

Brøndby Kommune

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021
Kontakt
Brøndby Kommune
Horsedammen 36 A
2605
Brøndby
Tlf
20261645
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330478849
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Daglig leder, sundhed
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Gruppeleder søges til velfungerende og innovativt lederteam for hjemmeplejegruppe i Brøndby kommune

Kan du se dig selv som en del af et velfungerende lederteam, hvor der er plads til dine ideer, rum for sparring og tæt ledelsessamarbejde og hvor du sammen med et hold af dygtige medarbejdere får mulighed for at fortsætte ledelsen af den gode hjemmepleje for kommunens borgere?... så er det lige dig vi søger.

Har du pionerånd, mod, skabertrang og en stor lyst til at sætte dit aftryk som leder så er det dig vi leder efter! Opgaven er klar. Du skal som leder af og sammen med en fantastisk personalegruppe skabe rammerne for at gøre hjemmeplejeenheden i Brøndbyøster endnu bedre end den er i dag.

Du bliver del af et lederteam med en områdeleder, som den du refererer til, og en gruppeleder som din nærmeste kollega og sparringspartner, samt et velfungerende ledelsesteam på tværs i vores organisation som du kommer til at mødes med og samarbejde med i mange spændende og udviklende sammenhænge. 

Din væsentligste opgave bliver at skabe ledelse, sammenhængskraft og fælles retning for et hold veletablerede og meget dygtige og erfarne medarbejdere som er fordelt på 2 dagteams og 1 natteam. Gruppen er bestående af hjælpere og assistenter med samlet mange års erfaring, en velfungerende gruppe, der er glade for at møde på arbejde og hvor humor og sammenhold samt stor faglighed præger deres hverdag.

Arbejdspladsen er i rivende udvikling og har vi har derfor brug for et visionært og tæt samarbejdende ledelsesteam som sammen formår, at bevare den stærke kultur omkring fællesskab, engagement og effektive løsninger der er godt forankret hos medarbejderne og i ledelsen.

Dine muligheder i jobbet

Du får rig mulighed for medindflydelse af bl.a. projekt ”i sikre hænder”, som vi arbejder fokuseret og dedikeret med og hvor din kommende personalegruppe har gået forrest i pilotprojekt om bl.a. triagering og tidlig opsporing og som lige nu har taget hul på tryksårspakken. Vi arbejder målrettet og engageret omkring kerneopgaven både internt i gruppen og på tværs af hele organisationen. 

Du får mulighed for at præge såvel fagligheden som kulturen og medarbejderne udtrykker store forventninger til en leder, der formår at samle dem om den fælles opgave og som formår at fortsætte den gode kultur der allerede er skabt i gruppen. Medarbejderne er over en bred kam, erfarne og veluddannede og har i alle teams både ansvarsevne og ejerskab i forhold til arbejdsopgaverne.

Du vil i kraft af din gode måde at inddrage og kommunikere på, skabe balance samt et fælles tilhørsforhold og en fælles kultur der baner vej for et fortsat godt samarbejde. Du har som en vigtig del af ledelsesteamet også dit at byde ind med til den fælles opgaveløsning på tværs af matriklen, og du kan indgå i sparring og dialog med de øvrige ledere i organisationen.

 Vi arbejder som lederteam stræbsomt med følgende mål:

  • Vision – at være førende inden for plejen og præge tiden
  • Mission – at sikre høj faglig kvalitet i samarbejdet med både medarbejdere og borgere
  • Passion – at gøre det vi tror på med både hjerte & hjerne

Du har:

  • En baggrund som sygeplejerske
  • Erfaring med eller stor lyst til ledelse, gerne fra primær sektor i en tilsvarende stilling
  • Evt. lederuddannelse på Diplom niveau eller har mod på at tage denne udd.

Du får:

  • En stilling der udvikler dine ledelseskompetencer med mulighed for videre uddannelse
  • Et åbent, uhøjtideligt og moderne ledelsesmiljø med højt til loftet
  • En løn hvor dine kompetencer udvikles og honoreres jf. din erfaring uddannelsesniveau og ansvarsområder

 Ansøgningsfrist 15/3 2020

Samtaler afholdes løbende, og du er meget velkommen til at komme og hilse på os over en kop kaffe, hvor vi gerne fortæller dig meget mere om den spændende mulighed du nu står overfor.

Henvendelse til Områdeleder Annette Krøner Hansen. Tlf. 20 26 16 45.

Hvis du har lyst til at høre mere om selve opgaven og opgavevaretagelsen som gruppeleder hos os er du ligeledes velkommen til at kontakte gruppeleder Christian Larsen på Tlf. 30 94 11 84, der vil blive din tætteste ledelseskollega i dagligdagen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig 

Venlig Hilsen Områdeleder Annette Hansen og Team Øster.

 

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid. 

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Brøndby Kommune
Horsedammen 36 A
2605
Brøndby
Tlf
20261645
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330478849
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Daglig leder, sundhed
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce