Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate til softwareudvikling i SAP

ATP

Denmark

Indrykket
11-07-2020
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
11-07-2020
Udløber
17-07-2020
Kviknummer
330266634
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Erfaringer - I højere grad
Programmering, Software
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens SAP?
Vi er på udkig efter dig, der gerne vil udvikle specifikke SAP-kompetencer. Dig, der vil være med til at videreudvikle SAP i ATP og vil prøve kræfter med SAP's brancheløsning og regelmotor til forsikring.

Som graduate bliver du fastansat fra dag 1, og du får en uddannelsespakke og en grundig introduktion, der bliver tilpasset dig og dit udviklingsforløb. Derudover indgår du i en mentorordning, hvor du tilknyttes en erfaren og dygtig mentor til oplæring og sparring inden for lige netop dit udviklingsområde.

Du får en spændende hverdag i et miljø med høj faglighed og med mulighed for at arbejde i et agilt setup.

Skal SAP være din karrierevej?
Du har - eller er ved af færdiggøre - en ingeniøruddannelse, bachelor- eller kandidatgrad inden for datalogi eller anden relevant software-udviklingslinje. Du er nysgerrig og interesseret i at gøre SAP til din karrierevej.

Du kommer med et engageret mindset, har fokus på at skabe gode resultater og formår både at arbejde selvstændigt og i teams.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Som vores nye kollega bliver du en del af en arbejdsplads, der i 2019-udgaven af Version2.dk's IT Company Rank vandt i kategorien over mest attraktive IT-arbejdspladser i finanssektoren.

Du får 60 dygtige SAP-kolleger og kommer til at arbejde med en SAP-løsning, der udbetaler mere end 250 mia. kr. om året til Danmarks borgere og virksomheder.

Du bliver fastansat, starter sammen med ATP's øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

ATP er Danmarks største pensions -og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere - hele livet.

=dig? Så send en ansøgning eller registrer dig nemt og hurtigt
Klik her og registrer dig eller send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP's graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ulla Østerbæk på 4260 8084.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
11-07-2020
Udløber
17-07-2020
Kviknummer
330266634
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Erfaringer - I højere grad
Programmering, Software
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed