Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gør en forskel - bliv projektleder for it-projekter med hele koncernen som arbejdsplads.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
25-01-2023
Kontakt
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Lautrupbjerg -5 1
2750
Ballerup
Tlf
32665792
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
26-02-2023
Kviknummer
331475962
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en projektleder i maven? Og vil du være med til at sikre, at it giver værdi til brugere i hele koncernen? Så vil vi gerne høre fra dig. Cyberdivisonen søger en teknisk projektleder med erfaring fra det civile eller det militære, til små og store digitaliseringsprojekter.

Om os

Vi er en nyoprettet sektion i Cyberdivisionen, som har ansvaret for at lede og styre it-projekter, med fokus på de tekniske leverancer. Vores mission er at levere optimal forretningsværdi gennem it. Det betyder at vi sammen med forretningen, udvikler og implementerer it-løsninger til gavn for en eller flere myndigheder. Vi arbejder til daglig i Hvidovre, men hører til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup. Vores kunder sidder geografisk i hele landet, så der kan forekomme rejseaktivitet.

Vores team trækker på forskellige kompetencer som fx projektledelse, it-udvikling og brugerinddragelse. De enkelte it-projekter spænder vidt, fra en mindre løsning til en enkelt myndighed, til store, koncernfælles løsninger. Du vil få nogle meget dedikerede kolleger, som brænder for at skabe værdi for vores kunder. Vi mangler dig, så vi kan lykkes med endnu flere projekter.


Om stillingen

Som teknisk projektleder er du med til at starte projekter op. Sammen med andre dygtige kolleger, skal du analysere den gode idé sammen med brugerne, og omsætte den til konkrete handlinger. Et projekt handler typisk om, at brugerne vil gøre noget smartere eller mere effektivt, eller for at opfylde ny lovgivning. Her vil din rolle som projektleder være afgørende for, hvor godt projektet kommer fra start. Når projektet kører, vil du sammen med dit projektteam sørge for, at leverancer har optimal kvalitet, og at de leveres til tiden. Du er selv med til at definere både projektets tidsplan og ambitionsniveau, og du har et betydeligt ledelsesansvar for hele projektteamet.

Du er den gennemgående person i hele projektets levetid, så du er med til at færdiggøre de projekter, du selv er med til at starte op. Din faglighed er en af blot mange fagligheder i projektteamet - du kan trække på et stort antal fageksperter i Cyberdivisionen.

Projekterne er vidt forskellige, så du vil kunne blive tilknyttet projekter af både operativ karakter, eller mere administrative projekter. Du vil få et stort netværk i hele koncernen, internt i it-organisationen og blandt leverandører, hvilket vil gavne din videre karriere som projektleder.

Du har mulighed for læse videre i jobbet, da vi prioriterer kompetenceudvikling højt. Vi vil samtidig fremhæve arbejdspladsens gode balance mellem arbejde og privatliv; vi er bl.a. fleksible i forhold til hjemmearbejdsdage, særligt hvis du bor uden for hovedstadsområdet.


Om dig

Vi søger en civil eller uniformeret kollega, gerne med militær erfaring, men det er ikke et krav. Du bør søge stillingen, hvis du har erfaring som projektleder, eller har en it-teknisk baggrund. Du kan være civil, eller nuværende eller tidligere officer eller befalingsmand, gerne af reserven, projektleder, it-konsulent eller it-udvikler med smag for ledelse. Du har gerne en faglig baggrund fra fx militære operationer, beredskabet, HR, eller logistik m.m., så du har en forståelse for dine kunders hverdag. Dine projektledelseskompetencer udvikler vi sammen. Du må gerne have erfaring med sagsbehandling. Du skal være initiativrig, idet du vil få en stor selvstændighed i opgaveløsningen, samtidig med at du skal agere, når du kan se at projektet ikke er på rette vej. Og så skal du ikke mindst have mod på at lede et projektteam, bestående af både it og kundens repræsentanter.Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Morten Andreas Rosted Pedersen på tlf.: 5085 7188

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er den 26. februuar 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen 1. april 2023 Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

"OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.
"Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Lautrupbjerg -5 1
2750
Ballerup
Tlf
32665792
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
26-02-2023
Kviknummer
331475962
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed