Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG: Konservatorassistent til Institut for Biomedicin

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
19-01-2022
Kontakt
Aarhus Universitet
Wilhelm Meyers Allé 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
19-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
330948915
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Konservator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Institut for Biomedicin på Aarhus Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Health, søger en konservatorassistent per 1. marts 2022 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsubegrænset fuldtidsstilling.

Institut for Biomedicin rummer et livligt internationalt forskningsmiljø. Instituttet beskæftiger cirka 500 medarbejdere, som dækker et bredt spektrum af biomedicins forskningsområder. Vi bidrager til bachelordelen af medicinuddannelsen og til bacheloruddannelsen i molekylærmedicin, tandlægeuddannelsen, kandidatuddannelsen i biomedicinsk teknik samt civilingeniøruddannelsen i biomedicinsk teknologi og medicinalkemi. Vores infrastruktur er veludviklet med vores moderne laboratorie-, core- og dyrestaldsfaciliteter. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.Dine arbejdsopgaver
Som konservatorassistent er dine opgaver meget alsidige. De vil hovedsageligt bestå i mange praktiske og tekniske gøremål i forbindelse med donationsordningen, hvor helkropsdonationer bruges til forskning og undervisning af medicinstuderende og læger. Der lægges vægt på omhyggelighed, selvstændighed og stabilitet i arbejdet og gode samarbejdsevner. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med kompetente kollegaer. Der vil være opgaver uden for almindelig arbejdstid på hverdage og i meget begrænset omfang opgaver i weekender og på helligdage i forbindelse med donationsordningen og afviklingen af kurser.

Efter grundig oplæring vil dine opgaver primært bestå af:

  • fysiske arbejdsopgaver med håndtering donorer
  • praktiske opgaver i forbindelse med undervisning og kurser
  • vedligeholdelse af humant undervisningsmateriale og præparatsamlinger
  • samtaler med kommende donorer
  • arbejde med AV-udstyr, maskiner, plastmaterialer og rengøring
  • enkelt kontorarbejde
Du refererer til professor Annemarie Brüel.Dine kompetencer
Det er ikke en forudsætning at have en baggrund inden for sundhedsvæsenet for at søge stillingen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kontakt med andre mennesker og har et praktisk håndelag.
Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og service-minded samt evner at bidrage til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konservator Esben Boel tlf.: +45 28992509 eller konservator Carina Leerhøy  tlf.: +45 60202643.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, Wilhelm Meyers Allé 3, Aarhus Universitet, 8000 Aarhus C, Danmark.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 2022.

Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.
Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og gældende overenskomst.Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Wilhelm Meyers Allé 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
19-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
330948915
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Konservator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed