Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Juridisk fuldmægtig til Kriminalforsorgen i Grønland (tidsbegrænset stilling)

DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-08-2019
Kontakt
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554354
Praktisk information
Oprettet
11-08-2019
Udløber
12-08-2019
Kviknummer
330057097
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, søger en juridisk medarbejder til en midlertidig stilling i 3 år med mulighed for forlængelse.

Du vil som hovedområde varetage alle former for klientsagsbehandling. Disse opgaver forudsættes løst med en betydelig grad af selvstændighed og i tæt samarbejde med Hovedkontorets specialister på de enkelte faglige områder. Andre arbejdsopgaver inkluderer rådgivning og vejledning i juridiske problemstillinger på det fuldbyrdelsesretlige område både internt i kriminalforsorgen men også i relation til eksterne samarbejdspartnere. Derudover vil opgaverne omfatte udarbejdelse af juridiske notater samt bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og Inatsisartut, Grønlands landsting. Juristen varetager også undervisning på uddannelsen af anstaltsbetjente. Hertil kommer medvirken ved udarbejdelse og vedligeholdelse af generelle retsforskrifter og retningslinjer vedrørende kriminalforsorgens faglige virksomhed.

Stillingen indgår i afdelingen for fuldbyrdelse og sikkerhed, hvor der i forvejen er ansat en jurist. Du vil referere til chefen for fuldbyrdelse og sikkerhed. Der er i det daglige et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Hovedkontoret og et udstrakt samarbejde med direktøren for Kriminalforsorgen i Grønland.Jobbet giver mulighed for personlig såvel som faglig udvikling.KvalifikationerVi søger en kollega der:

  • Har en juridisk uddannelse og erfaring i juridisk sagsbehandling og ikke er bange for at træffe afgørelser.

  • Er selvstændig, ansvarsbevidst og trives i en alsidig hverdag.

  • Kan arbejde i en hverdag med flere kulturer og flere sprog.

Løn- og ansættelsesvilkårStillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 40 timer om ugen. Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og DJØF om juridiske kandidater og universitetsøkonomer mv. i statens tjeneste i Grønland.Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, Aqqusinersuaq 4, 3900 Nuuk.Der vil blive anvist bolig efter de til enhver tid på stedet gældende regler. Der ydes fri- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning efter de til enhver tid for tjenestemænd i statens tjeneste i Grønland gældende regler, idet der dog vil blive ydet fri- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning ved udløbet af den tidsbegrænsede ansættelse. Efter hver 12 måneders ansættelse ydes du og din familie en feriefrirejse efter de regler, der til enhver tid gælder for tjenestemænd i statens tjeneste i Grønland.Du ydes endvidere pr. 12 måneders ansættelse et ikke-pensionsgivende fratrædelsesbeløb på 4.735 kr. (grundbeløb niveau 1. april 1991).Yderligere oplysningerHvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk fuldmægtig, Adam Heckscher på telefon +299 34 75 00 eller direktør Naaja H. Nathanielsen på telefon +299 34 75 01.For yderligere oplysninger om Kriminalforsorgen i Grønland kan vi henvise til vores hjemmeside: www.kriminalforsorgen.gl.AnsøgningenStillingen søges elektronisk via knappen ”Søg stillingen”.Ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest mandag den 12. august 2019.Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.
Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554354
Praktisk information
Oprettet
11-08-2019
Udløber
12-08-2019
Kviknummer
330057097
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed