Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Fagligt stærk økonomikonsulent

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
02-06-2019
Kviknummer
330024620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller, økonomi
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger nu en kompetent og udpræget løsningsorienteret økonomikonsulent, til projektteamet i Økonomi, til et job med høj faglighed, udviklingsmuligheder og et dynamisk arbejdsmiljø. Stillingen oprettes i forbindelse med vækst i porteføljen af eksternt finansierede fondsprojekter samt vækst på forsknings- og efter- og videreuddannelsesområdet.

På Professionshøjskolen Absalon ser vi det, som en af vores fornemmeste opgaver, at understøtte uddannelse som regional drivkraft. Det gør vi gennem værdiskabende økonomisk sparring, opfølgning og ledelsesinformation til vores chefer og ledere på Absalons uddannelser.

Økonomiområdet er i færd med en gennemgribende udvikling med særligt fokus på ny og bedre systemunderstøttelse af arbejdsgange, ny budgetmodel og kontoplan. Vi skal i 2019 gennemføre et systematisk udviklingsarbejde hen i mod mere værdiskabende ledelsesinformation. Du vil som vores nye kollega komme til at indgå aktivt i dette arbejde.

Din profil
Som økonomikonsulent får du et job, der kræver høj faglighed, har gode udviklingsmuligheder og et dynamisk arbejdsmiljø. Vi synes derfor der er væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Du har erfaring med offentlig økonomistyring. Du har minimum fem års erfaring som controller eller økonomikonsulent. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med projektøkonomisk styring inden for forsknings- og efter- og videreuddannelsesområdet samt styring af eksternt finansierede fondsprojekter. Derudover har du også erfaring med projektøkonomiske implikationer og effekt på institutionens øvrige økonomi.

Du er en dygtig kommunikator og rådgiver inden for økonomi. Du forstår at kommunikere og samarbejde med mange typer mennesker. Du har en evne til at omsætte og formidle komplekse økonomiske data på en forståelig måde, såvel skriftligt som mundligt. Derudover har du erfaring med at rådgive om best practice og compliance inden for korrekt regnskabsføring

Du har en stærk økonomisk baggrund. Du har en stærk baggrund inden for økonomi, f.eks. med en uddannelse som revisor, en HD i regnskab eller med lignende kvalifikationer skabt gennem din arbejdserfaring. Du har kendskab til Navision Stat og meget gerne sagsmodulet. Desuden er du hjemmevant i Excel og har generelt flair for IT.

Dig som kollega i en økonomifunktion. Som person er du ansvarsbevidst, udadvendt, analytisk stærk og udviklingsorienteret. Du er energisk og proaktiv af natur og tænker forretningsøkonomisk. Du har evne til at tænke konstruktivt kritisk om fx den nuværende økonomistyring, og du tør komme med nye holdbare løsninger. Du er en teamplayer, og samtidig har du evnen til at kunne arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en uforudsigelig og travl hverdag.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har kendskab og erfaring med uddannelsessektoren. Der er en fordel, hvis du har erfaring med reglerne for indtægtsdækket virksomhed, men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver
Som økonomikonsulent i Projektteamet skal du arbejde med en bred vifte af opgaver, der relaterer sig til Absalons økonomi. Herunder finder du eksempler på opgaver som du skal løse:

Opgaver med forsknings- og efter- og videreuddannelsesøkonomi. Du skal løse opgave som budgetlægning, controlling og løbende opfølgning på forsknings- og efter- og videreuddannelsesområderne, herunder controlling af eksternt finansierede projekter.

Indgår i projektansøgninger. Du skal i nogen grad indgå i konkrete projektansøgninger og følge op på disse i driftsfaserne.

Tæt kontakt med ansatte på tværs af Absalon. Du vil i dit arbejde som økonomikonsulent få en stor berøringsflade, der spænder fra direktionen til konsulenter og projektledere, der er tæt knyttet til forsknings- og efter- og videreuddannelsesområderne.

En hverdag præget af drift såvel som udvikling. Som økonomikonsulent vil du opleve, at du både skal varetage opgaver, der knytter sig til drift såvel som opgaver, der knytter sig til udvikling.

Være med til at sikre en optimeret og compliant økonomistyring. Du skal sammen med dine kolleger i Økonomiafdelingen kontinuerligt bidrage til at sikre en optimeret og compliant økonomistyring, herunder udvikling af arbejdsgange, registreringsramme, systemunderstøttelse og vejledninger.

Dit arbejdssted bliver Slagelsevej 7, 4180 Sorø indtil starten af 2021, hvor vi flytter til vores nybyggede campus lige ved stationen i Slagelse. Vi forventer, at du nogle gange kører mellem vores otte campusbyer.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Økonomi, hvor vi er 20 medarbejdere organiseret i tre teams – Forretning, Projekter og Regnskab. Vi lægger vægt på, at Økonomi er én afdeling.

Hvert enkelt team har sine egen driftsopgaver, mens vi på tværs af vores teams samarbejder om udviklingsopgaver. Stillingen er placeret i Projektteamet, der understøtter efter- videreuddannelsesområder, forskningsområdet og Absalons eksternt finansierede projekter på tværs af institutionen.

Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og kvalitet i opgavevaretagelsen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 15. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Martin Skude Rasmussen på tlf. 7248 1087.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 2. juni 2019.
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 11. juni 2019 (1. samtale) og 17. juni 2019 (2. samtale).

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
02-06-2019
Kviknummer
330024620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller, økonomi
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed