Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG: Afdelingstandlæge til behandlingsafsnittet for vækstafvigelser ved Sektion for Ortodonti (barselsvikar)

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
12-01-2021
Kontakt
Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
08-02-2021
Kviknummer
330475858
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen), Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health søger en afdelingstandlæge til behandling af patienter i rheuma- anomali afsnittet ved Sektion for Ortodonti 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsbegrænset deltidsstilling på 16 timer ugentligt som barselsvikar.

Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som afdelingstandlæge blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet.

På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af Sektion for Ortodonti, hvor børn og voksne med behov for tandregulering behandles. Vi underviser både danske og udenlandske tandlægestuderende og specialtandlægestuderende. Her foregår desuden omfattende forskning inden for behandlingsmetoder og de biologiske mekanismer bag sygdoms- og behandlingsrelaterede ændringer i kæber og tandbuer.

Sektion for Ortodonti omfatter Klinik for Behandling af Vækstanomalier hos bl.a. børn med juvenil idiopatisk arthrit og andre vækstafvigelser som følge af kæbeledspatologiske tilstande. Klinikken indgår i Børnerheumatologisk Center i Vestdanmark og varetager den højt specialiserede funktion som vedrører kæbeledsarthrit. Du bliver primært tilknyttet som behandler på dette afsnit.

Som afdelingstandlæge er dine primære opgaver regelmæssig undersøgelse, diagnostik og behandling af tilstande forårsaget primært af børneleddegigt og andre tilstande, der fører til afvigende vækst i ansigtet. Klinikken har til opgave at sikre forskning på området, og du har mulighed for at bidrage hertil ved at støtte op om løbende forskningsprojekter og medvirke til dataindsamling.

Du referer til lederen af Klinik for Behandling af Vækstanomalier, Sektion for Ortodonti.

Dine kompetencer
For at kunne varetage stillingen som afdelingstandlæge skal du være uddannet specialtandlæge i ortodonti og have dansk autorisation som tandlæge. Du har relevant klinisk ekspertise og erfaring. Din praktiske erfaring vægter højt, og du vil få rig mulighed for at sætte den i spil i det kliniske arbejde.

Sektion for Ortodonti formidler forskning og international undervisning på postgraduat niveau, så vi forventer, at du er komfortabel med at begå dig på engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte professor Thomas Klit Pedersen tlf. 7846 3164.

Hvis du har lyst til at komme forbi og se, hvordan vi arbejder, så er du velkommen til at tage kontakt til sekretær Trine Zederkof Jønsson 8716 2574.

Arbejdsstedets adresse er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.

Tidligere indsendte ansøgninger vil blive taget i betragtning, medmindre de tilbagekaldes.

Ansættelsesperiode
Afdelingstandlæger ansættes for en periode på 3 år. Efter udløbet af denne ansættelsesperiode kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.

Ansættelsesgrundlag


Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 8. februar 2021

 

Ansøg nu
Job i virksomheden

Aarhus Universitet
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Vennelyst Boulevard 9
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
08-02-2021
Kviknummer
330475858
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed