Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fundraiser med solidt EU-kendskab søges til Professionshøjskolen UCN

University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
19-09-2023
Kontakt
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Selma Lagerløfs Vej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
72690900
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
11-10-2023
Kviknummer
331578402
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Fundraiser
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Motiveres du af tanken om, at dit arbejde hjælper andre med at skabe forandringer i samfundet? Og synes du, det er spændende at nørde ned i retningslinjer og formalia for EU's forsknings- og innovationspuljer?

Fundraising er et strategisk prioriteret indsatsområde på Professionshøjskolen UCN. Til vores Forsknings- og Udviklingsafdeling søger vi nu en fundraiser, der kan medvirke til at styrke og videreudvikle arbejdet med at søge ekstern finansiering primært fra EU til vores praksisnære forsknings- og udviklingsaktiviteter.

UCN har uddannelse og forskning indenfor områderne sundhed, pædagogik, teknologi og business. Du kan læse mere om UCN, og vores Strategi 2030 på www.ucn.dk.

Som fundraiser hos os skal du samarbejde med de faglige miljøer om udvikling af projekters potentialer og omsætte dette til konkurrencedygtige projektansøgninger. Derudover skal du kunne se muligheder og idéer, og kunne koble forskningsmiljøernes interesser med bevillingsgivernes ønsker om værdiskabelse – et arbejde der skal ende i endnu flere succesfulde projektansøgninger.

Det betyder, at du i jobbet som fundraiser bl.a. vil skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Understøttende indsats på fundraising særligt målrettet EU’s programmer (primært Erasmus+, Horizon Europe og InterReg)
 • Arbejde strategisk, analytisk og koordineret om udvikling af projekters potentialer
 • Sparring og feedback på forskernes ansøgningsudkast
 • Rådgive og bidrage til generelle afsnit i større ansøgninger, fx impact og værdiskabelse, CV’er og projektdesign mv.
 • Gennemskrivning og korrekturlæsning af ansøgninger
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af budgetter og finansiering samt øvrig sagsbehandling i forbindelse med ansøgningerne
 • Afholdelse af interne kurser og workshops med henblik på bl.a. idéudvikling og generelle fundraising-værktøjer
Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du ser arbejdet med at understøtte forsknings- og udviklingsaktiviteterne på UCN som interessant og væsentligt, og at du har lyst til at arbejde på tværs af UCN’s uddannelsesområder. Vi har en klar forventning om, at du kan drive projektudviklingsprocesser sammen med forskere og eksterne partnere. Du kan motivere og finder det spændende at skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger, der har forskellige baggrunde og fokus. Endeligt interesserer du dig for din egen udvikling og trives med at tilegne dig nye kompetencer.


Din baggrund og kompetencer

Din vigtigste kompetence for at bestride jobbet er, at du har et godt kendskab til EU og erfaring med udarbejdelse af fondsansøgninger. Du kan se den røde tråd, og du kan rådgive i, hvordan indhold, struktur og sammenhæng kan forbedres.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har en akademisk uddannelse på kandidatniveau
 • har et godt øje for sprog og er flydende på dansk og engelsk
 • er analytisk stærk, og udover at have et skarpt blik for detaljen ser du helheden
 • er en dygtig formidler, der kan give positiv og konstruktiv sparring på alle niveauer
 • har lyst til at arbejde i en organisation, som er under hastig udvikling, og hvor du får en tydelig rolle som ekspert, sparringspartner og idégenerator i samarbejde med forskere og med kolleger i afdelingen
Hvad kan vi tilbyde dig

Forsknings-og Udviklingsafdelingen er en forskningsunderstøttende enhed med 13 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde i et fundraising-team sammen med 2-3 kolleger. Ud over fundraising arbejder afdelingen med alle facetter af understøttelse af forskning og udvikling på UCN; herunder kontraktjura, kompetenceudvikling, organisationsudvikling, kvalitetssikring samt strategi- og politikudvikling.

I afdelingen er der en bred vifte af kompetencer, fagligheder og personligheder, og vi har en glad og imødekommende tilgang til hinanden, hvor vi bakker hinanden op og håndterer spidsbelastninger i fællesskab. Afdelingen har en bred berøringsflade ud i resten af UCN om opgaveløsningen.


Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling, der ønskes besat pr. 1. december 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerens Centralorganisation (AC) med indplacering som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.


Ansøgning

Ansøgningsfristen er onsdag den 11. oktober 2023.

Samtaler forventes afholdt mandag den 23. oktober 2023. En eventuel anden samtale forventes afholdt torsdag den 26. oktober 2023.


Yderligere information:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder af UCN Forskning og Udvikling, Lone Varn Johannsen på mail loj@ucn.dk eller telefon 72690794.UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej

University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Virksomhedsinformation
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Selma Lagerløfs Vej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
72690900
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
11-10-2023
Kviknummer
331578402
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Fundraiser
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed