Gem annonce

Full-Stack (Ruby on Rails) Developer

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
10-06-2021
Kontakt
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
13-07-2021
Kviknummer
330694655
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Webassistent
Erfaringer - I højere grad
Programmering, Web-design, Software
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om GoodiePack.com
GoodiePack.com giver virksomheder en direkte kanal til gæsternes mobiltelefoner. Platformen gør det muligt for virksomheder at pakke relevant indhold til ét link, det vi kalder en goodiepack. Denne kan udsendes automatisk fx på sms.

Virksomhederne kan dermed udsende praktisk information og gøre mersalg muligt via ét enkelt link, som gør det let for gæsten at skræddersy sin egen oplevelse.

GoodiePack.com lancerede i 2015 og i dag består kunderne af en række af de største brands i Danmark inden for både musik-venues, hoteller, events og konferencer.

Hovedkontoret ligger i Aalborg centrum, tæt på motorvej og offentlig transport. Dagligdagen på kontoret er præget af god energi, og hurtig eksekvering, men også med mulighed for at fordybe sig i projekter i rolige omgivelser.

Der er generelt kort vej fra idé til eksekvering og resultater, og fleksibilitet er både et nøgleord og værdigrundlag for GoodiePack men også for vores kunder.

Om Stillingen
Som udvikler hos GoodiePack vil du komme med på en spændende international vækstrejse, hvor udviklingen af platformen i høj grad er med til at drive virksomhedens vækstpotentiale. Du kommer derfor til at spille en vigtigt rolle for konkrete kunders success med platformen.

I det daglige vil du referere til vores CTO, René Jespersen hvis vigtigste rolle er at sørge for at kundernes behov bliver omsat til funktioner via udviklingsopgaver, som du er med til at definere og løse. Udover vores CTO består udviklingsteamet af 3 eksterne udviklere.

Hvis du ikke bor i Nordjylland er det er ikke et krav at du møder på kontoret til hverdag. Vi er vant til at arbejde remote, men det vil være en klar fordel hvis du har mulighed for at være med på kontoret, da vi ønsker at styrke den dynamik og sammenhold vi har i teamet.

Stillingen aflønnes efter kvalifikationer.

Tech stack
Ruby On Rails

GoodiePacks platform er grundlæggende baseret på MVC frameworket Ruby on Rails. Vi ser derfor helst at du allerede har erfaring med Ruby on Rails og kan referere til tidligere projekter. Du skal som minimum have erfaring med andre PHP MVC frameworks og samtidig være omstillingsparat til hurtigt at kunne sætte dig ind i Ruby on Rails syntaks.

React

Vores web-app som gæsten modtager som en GoodiePack er udviklet i React, med tilhørende API til vores Ruby on Rails back-end. Som frontend udvikler er det derfor en klar fordel at du har erfaring med React, og være med til at udvikle brugervenligheden.

CSS og Javascript

Som frontend udvikler er det et krav at du er velkørende i CSS og Javascript. Vi leder derudover efter en medarbejder, som følger med i hvilke trends der er i design og visuelle elementer, samt har en god forståelse for hvad der fungerer for slutbrugeren. Din evne til at skabe nogle flotte elementer uden at miste overblikket vil derfor vægtes højt.

GIT (Github)

Vores kildekode administreres og versioneres i GIT (Github) og det foretrækkes at du har erfaring med enten GIT eller andre lignende versionering værktøjer.

AWS server

Vores servere er baseret på Amazon AWS EC2, med NGINX, og det vil være en klar fordel hvis du har erfaring med opsætningen heraf. Dette er dog ikke et krav.

For more information or questions please contact us at rene@goodiepack.com or phone number 28293978

Perks and benefits
This job comes with several perks and benefits
Flexible working hours
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Near public transit
Easy access and treehugger friendly workplace.

Social gatherings
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Free office snacks
Peckish after lunch? We got your back with soft drinks, treats and fruit.

Free friday beers
Friday is something special, let's enjoy a beer together.

See all 12 benefits

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
13-07-2021
Kviknummer
330694655
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Softwareudvikler
Webassistent
Erfaringer - I højere grad
Programmering, Web-design, Software
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce