Gem annonce

Fuldmægtig til understøttelse af beskæftigelsesindsatsen

Arbejdsmarkedskontor Syd

Odense, Fyn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Arbejdsmarkedskontor Syd
Dannebrogsgade 3, 2
5000
Odense C
Tlf
72223839
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
330629953
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du interesse og viden inden for beskæftigelsesområdet? Har du mod på opgaver af forskellig karakter? Og vil du bidrage til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Syddanmark? Så har vi den helt rigtige stilling til dig hos Arbejdsmarkedskontor Syd.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?

Bygge bro mellem politik og konkret indsats - vær med til at styrke den regionale beskæftigelsesindsats ?Arbejdsmarkedskontor Syd er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de to Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Sydjylland og på Fyn. Arbejdsmarkedskontor Syd har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet. Herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at bygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer.

Arbejdsmarkedskontor Syd koordinerer voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen, hvor et tæt samarbejde med virksomheder, jobcentre, arbejdsmarkedets parter, samt uddannelsesinstitutioner er særdeles vigtigt for at lykkes med den indsats. Vi har desuden til opgave at understøtte kommunernes beskæftigelsesindsats med afsæt i Lov om aktiv beskæftigelsesindsats. Det sker bl.a. gennem monitorering og opfølgning på beskæftigelsesindsatsen, i et tæt samarbejde med de syddanske jobcentre og fokuserede indsatser og projekter.

Arbejdsmarkedskontoret huser desuden, Work In Denmark, der arbejder med udenlandsk arbejdskraft, samt Specialfunktionen for Job og Handicap, der arbejder med indsatsen omkring handicappede i job og uddannelse.

På kontoret er vi 40 engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling, på en arbejdsplads hvor omgangstonen er afslappet og opgaverne varierende. Dine arbejdsopgaver bliver med afsæt i alle vores fokusområder, og du skal være indstillet på mange forskelligartede opgaver.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse som cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
  • kan navigere i en politisk styret organisation, som har et højt tempo
  • har gode formidlingskompetencer, såvel skriftligt som mundtligt
  • evt. har erfaring fra beskæftigelsesområdet, evt. fra en kommune
  • er god til skabe relationer og kan samarbejde på tværs af aktører indenfor beskæftigelsesområdet
  • kan arbejde med flere forskellige opgavetyper på samme tid - og ikke er bange for at agere blæksprutte
  • er initiativrig, har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og fokus på at skabe resultater.
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår ?Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling fra den 15. juni 2021 til og med den 31. december 2021.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarkedschef Anja Toxværd Poulsen på tlf.nr. 7222 3839.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 17. maj 2021.

Vi forventer at afholde samtaler den 20. maj.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Arbejdsmarkedskontor Syd
Dannebrogsgade 3, 2
5000
Odense C
Tlf
72223839
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
330629953
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce