"Hvis du vil have bygget et skib, skal du ikke kalde folk sammen for at tilvejebringe tømmer eller tilvirke redskaber. Du skal ikke uddelegere opgaver til dem eller fordele arbejdet, men du skal vække deres længsel efter oplevelserne på det store åbne hav" (Saint-Exupéry)
Mestrer du ledelsesdisciplinen, gerne distribueret ledelse, er du lederen, der udstikker kursen, skaber visionerne, vækker motivationen og interessen og får kollegaernes intention og adfærd til at pege i den samme retning, så er det dig, vi leder efter.
Hvem er vi
Banebryderne er en del af Handicap og Psykiatri i Center for Social, Sundhed og Pleje, Faxe Kommune, som rummer i alt 7 centre på udførerområdet.
Vi tilbyder indsatser for voksne i udsatte positioner. For at give udsatte mennesker mulighed for at udvikle kompetencer og håndtere et liv med begrænsninger, anvender Banebryderne en vifte af tilgange og metoder – såvel nyskabte som gennemprøvede.
Indsatserne i Banebryderne er dynamiske og konstant under udvikling. Indsatser eksisterer så længe, de giver mening – når meningen ophører, ophører indsatsen og en ny indsats udvikles, når der er behov for den.
Grundlaget er simpelt: Menneskers liv, er Menneskers eget. Dit liv – Dit Valg. Men vi vil rigtig gerne hjælpe dig!
Fællesskabet er et væsentligt omdrejningspunkt i udførelsen af arbejdet og i den videre udvikling af Banebryderne. Det er ofte gennem fællesskaber, at mennesker opnår følelsen af at have værdi som individ, og det er i fællesskaber, at ligeværdighed skabes.
Vi er i den forbindelse ved at afsøge og udvikle gruppebaserede tilbud i løsningen af opgaverne efter § 85. Samtidig er Banebryderne som helhed i gang med at udvikle nye tilgange, metoder og tilbud som kan hjælpe mennesker i udsatte positioner i Faxe Kommune. Der er således et tæt samarbejde mellem alle enheder og alle kollegaer i Banebryderne.
Den store, tværfagligt arbejdende medarbejdergruppe i Banebryderne består af socialpædagoger, SSA’er, SSH’er, socialrådgivere, konsulenter, specialister, terapeuter, studerende og to administrative medarbejdere. Alt i alt er vi omkring 35 kollegaer, som er fordelt på 4 fagområder: Mentorindsats (§ 85), Krydsfeltet (§ 82), Værestederne (§ 104), Mellemperronen samt Administration og Ledelse. Banebryderne er fysisk fordelt på tre matrikler. Mentorer, Krydsfeltet, Mellemperronen og Administrationen har primært udgangspunkt fra Slagterivej 17 i Haslev, mens Værestederne er placeret på Frederiksgade 6 i Haslev og Præstøvej 76F i Faxe.
Du kan læse mere om Banebryderne her: www.banebryderne.dk
Hvem er du
Du har hjerte for socialpædagogik, psykisk sårbare og socialt udsatte mennesker
Medarbejderne arbejder i høj grad tværfagligt, på tværs i hele organisationen og er meget selvstyrende i det daglige arbejde. Du kan derfor fokusere på at videreudvikle vores indsatser og drift, pleje og udvikle den gode personalekultur, sikre motivation, trivsel, arbejdsglæde og det gode arbejdsmiljø samt udvikling af vores faglighed med fokus på efteruddannelse eller ny viden om metoder og tilgange.
Helt konkret søger vi efter nogle af disse kompetencer og menneskelige egenskaber hos dig
Du kan navigere i forskellige tilgange indenfor ledelse, herunder distribueret ledelse, er anerkendende, refleksiv og ikke bange for at give ansvar og beslutningskompetence fra dig. Det er vigtigt, at du er nysgerrig, undersøgende og tilstedeværende. På den måde bliver du en naturlig del af dagligdagen og en vigtig sparringspartner for os alle.
Du er transparent i ord og handling, empatisk af natur og altid ivrig efter at lære endnu mere om dig selv, de mennesker du møder og det område, vi arbejder indenfor. Du kan træffe beslutninger på egen hånd, men gør det også gerne i fællesskab med andre - med menneskelig ligeværdighed for øje og efter naturlig sparring med kollegaer, medarbejdere og andre interessenter. Og selv om det nogle gange går lidt stærkt, eller der opstår usikkerhed, så har du fokus på visioner, formål og kerneopgave.
Derudover forestiller vi os, at du har disse faglige kompetencer
- en baggrund i ledelse opnået gennem erfaring indenfor vores område, kombineret med lederuddannelse på diplomniveau eller derover.
- socialpædagogisk eller socialfaglig erfaring.
- erfaring med drift- og økonomistyring.
Vi tilbyder
- Løn efter kvalifikationer + pension med overenskomstmæssige vilkår
- Fastansættelse på 37 timer – uden øvre arbejdstid, men med stor indflydelse på at planlægge egen arbejdstid.
- Grundig introduktion.
- Personligt coachingforløb som ny leder i kommunen.
- At blive en del af et lederfællesskab sammen med 6 dygtige kollegaer.
Samtalerne afholdes følgende dage
Ansøgningsfristen er 05.02.2023. Der afholdes 1. og 2. samtale i processen. Går du videre til 2. samtale, vil du blive bedt om, at udfylde en personlighedstest (Human Developer Testsystem). Feedback på testresultat gives op til 2. samtale. Kandidater som går videre til 2.samtale, vil få mulighed for at besøge Banebryderne forud for 2. samtale.
1. samtale, 09.02.2023
2. samtale, 21.02.2023
Der vil være et ansættelsesudvalg til stede ved samtalerne som består af Troels Permin (chef for Handicap og Psykiatri), Tommy Grønvold (centerleder Rusmiddelcentret), Malene Mejer (mentor, TR/FOA, MED), Carina Bohn Andersen (mentor, TR/SL, MED), Pernille Jørgensen (mentor), Dorte Lundberg Thingvad (Administrationen, AMR, MED), Søren Larsen (Værestederne), Ole Frost Larsen (Krydsfeltet, AMR, næstformand MED) og evt. en repræsentant for borgere/brugere.
Der indhentes 2 referencer ifm. ansættelsen af den udvalgte kandidat.
Skal Banebryderne være din nye arbejdsplads?
Så skal du være hurtig og sende en ansøgning og CV ved at klikke på "Søg stillingen", senest den 05.02.2023.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Troels Permin, chef for Handicap og Psykiatri, Faxe Kommune på tlf. 2134 2890.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på:
https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=46c3e1da)