Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarets Efterretningstjeneste søger Servicedesk-analytikere og IT-supportere

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
10-08-2019
Kviknummer
330058652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at hjælpe andre med IT og samtidig gøre en forskel i beskyttelsen af Danmark? IT-Supportsektionen i Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger lige nu dygtige Servicedesk-analytikere og IT-supportere til mange og forskelligartede udfordringer.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du får primært en hverdag i en Servicedesk, hvor der er stor variation i opgaver og mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af IT-supportsektionen, der servicerer hele FE med IT ydelser, store som små. Vi arbejder tværorganisatorisk og skal derfor holde forretningsorienteret fokus på det, der skaber mest mulig værdi for hele FE.
De primære opgaver i stillingen er brugersupport, applikations- og serverrelaterede problemer, overvågning, fejlfinding og –håndtering.

Du og din baggrund er vigtig
Du forestiller os at du har en uddannelse inden for IT, gerne support og gerne netværk eller er autodidakt med nogle års erfaring.
Derudover forventer vi, at du opfylder flere af nedenstående krav:
• Erfaring med at yde IT-support
• Erfaring med netværk og firewalls
• Erfaring med opsætning og kabling af udstyr i datacentrer
• Viden om IT-sikkerhed
• Erfaring med ITIL processer

Det er et krav, at du har kørekort (kat. B).
Vi forventer, at du er selvstændig, arbejder målrettet og har datadisciplin. Vi forventer endvidere, at du kommunikerer i løsninger og har fokus på både procedurer, processer og dokumentation. Endelig forventer vi, at du handler ud fra, hvad der er bedst for teamet samt anerkender vigtigheden af, at kunne samarbejde og dele information.
Du har også et fantastisk servicegen og en evne til at skabe gode relationer til vores brugere og kunder.
Det er vigtigt at du har hænderne ordentligt skruet på og kan begå dig i et datacenter.
En god fysik er også et must.
Vi forventer endvidere, at du kommer med den rette personlige indstilling i form af vilje til at lære og har et gå-på mod til at angribe komplekse opgaver, hvor det at tilegne sig viden på et nyt teknisk felt er en forudsætning.
Du prioriterer at bidrage til den holdånd, der præger sektionen. Omgangstonen er fri og vi synes at det godt må være sjovt at gå på arbejde.


Din nye arbejdsplads

FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.
IT-Supportsektionen består af flere forskellige teams og stillingen er i Servicedesk, men der kan også være 2nd-line supportopgaver.
Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 37 timer om ugen, og du skal forvente, at arbejde på alle FE´s lokationer, dog primært på Sandagergaard på Amager. Der kan også være opgaver på Kastellet, København K og Østbanegade, Østerbro. Hertil kan komme opgaver, hvor det er påkrævet at køre ud til installationer rundt omkring i landet. Der kan i den forbindelse forekomme behov for længere arbejdstid og eventuel overnatning andre steder i Danmark.
Du vil få dygtige og engagerede kolleger og en hverdag med stor variation. Arbejdet i en efterretningstjeneste er helt unikt og du vil blive udfordret såvel fagligt som personligt undervejs.
Vi sætter en ære i, at du bliver opdateret fagligt med deltagelse i kurser og konferencer i ind- og udland.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 5. september
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 38 og stiler mod en ansættelse fra 1.november Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
10-08-2019
Kviknummer
330058652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed