Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarets Efterretningstjeneste søger en studentermedhjælper til sikkerhedsgodkendelser

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-09-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
22-10-2023
Kviknummer
331578910
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig et meningsfuldt studiearbejde i en operativ og udviklingsorienteret efterretningstjeneste? Er du hjælpsom og supporterende, og kan få både små og store administrative opgaver til at rulle effektivt i et professionelt team, der arbejder med sikkerhed i Forsvaret?
Hvis du kan sige ja til disse spørgsmål, så har Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) et interessant job som studentermedhjælper i Afdelingen for Militær Sikkerhed, som skal besættes snarest.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du vil indgå i et bredt sammensat team med både civile og militære medarbejdere. Det giver os et højt fagligt niveau til at løse vores opgaver, som blandt andet er at varetage sikkerhedsgodkendelser inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde og i forsvarsindustrien.

Stillingen indebærer et bredt samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste og med sikkerhedsorganisationer i virksomheder og i Forsvarsministeriets koncernområde.
Dine vigtigste opgaver i stillingen bliver:
• oprettelse og opdatering af sikkerhedsgodkendelser i administrative systemer.
• dokumenthåndtering, samt behandling af oplysninger til brug for sikkerhedsgodkendelse af medarbejdere og virksomheder.
• kontakt til Politiets Efterretningstjeneste vedrørende sikkerhedsgodkendelser.

Der er fortrinsvis tale om opgaver på kontoret.


Du og din baggrund er vigtig
Du sætter pris på gode kollegaer og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Du er meget omhyggelig i løsningen af dine arbejdsopgaver og du kender dig selv godt nok til at vide, at du kan arbejde med stor diskretion i opgaverne. Det er vigtigt, at du er fagligt og personligt afklaret i forhold til at kunne arbejde med sikkerhed og mennesker.

Du trives med rutinemæssige opgaver, er god til at samarbejde og supportere andre i deres arbejde. Du har stort blik for detaljen og sætter en ære i at levere en god løsning.

Der vil være et uddannelsesforløb i forbindelse med ansættelsen, hvor du bliver introduceret til både sagsbehandlingen og vores it-systemer.

Vi forventer, at du er godt i gang med en videregående uddannelse og har minimum to år tilbage.
Vi forventer, at du kan formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk.


Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.
Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.
Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.


Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og de Offentlige Ansattes Organisationer på det statslige område. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Vi vil bestræbe os på at være fleksible med arbejdstiden i forhold til dine eksamensperioder.
Arbejdsstedet er Forsvarets Efterretningstjeneste på Østerbro i København og den gennemsnitlige arbejdstid vil være ca. 15-19 timer om ugen.

Du skal endvidere være indstillet på muligheden for at gennemføre en skriftlig test i forbindelse med jobsamtalen.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 22. oktober 2023.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og stiler mod en ansættelse fra 1. februar 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på fe-9823@fe-ddis.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger. Skriv gerne ”Studentermedhjælper” i emnefeltet.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores beretning ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
22-10-2023
Kviknummer
331578910
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed