Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forskningsansvarlig overlæge til Børn og Unge afdelingen, Regionshospitalet Herning, Hospitalsenheden Vest

Region Midtjylland

Herning, Vestjylland

Indrykket
27-02-2021
Kontakt
Region Midtjylland
Gl Landevej 61
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
27-02-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
330534645
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som forskningsansvarlig overlæge ved Børn og Unge Afdelingen, Regionshospitalet Herning, Hospitalsenheden Vest, er ledig til besættelse 1.juni 2021 eller efter aftale.


Vil du være med til at gå forrest i afdelingens forskningsstrategi som leder af afdelingens forskningsafsnit, og præge afdelingen fremadrettet inden for forskning i begge faggrupper, så er det dig vi søger til vores afdeling. Vi flytter i 2021 til regionshospitalet Gødstrup og ser frem til uddannelses og Forskningshuset NIDO hvor mange aktiviteter vil kunne samles i inspirerende omgivelser med tæt kontakt til sygehusets forskellige forskningsgrupper

Om os
Vi er en Børn og Unge Afdeling, som tør gå nye veje, og som hele tiden har fokus på at styrke vores kvalitet. Især den kvalitet som er knyttet til børnenes og forældrenes møde med hospitalet, den er vi nysgerrige og opsøgende på at få frem i lyset og ikke mindst få den anvendt i en travl hverdag. Vi er en åben organisation med ”højt til loftet” og med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi lægger vægt på et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Vi prioriterer uddannelse, undervisning og forskning højt og forventer, at man indgår aktivt i dette miljø, så vi udvikler os fagligt både personligt og som et team.

Afdelingen har stort fokus på forskning i egen afdeling samt samarbejde med andre afdelinger og medicinalindustrien for at kunne udvikle os fagligt, så vi kan levere høj faglig kvalitet i udredning, diagnosticering og behandling af barnet eller den unge i et inddragende samarbejde med barnet/den unge og forældrene.

Vi har ambitioner om at kunne etablere en universitetsklinik i løbet af de kommende år indenfor det pædiatriske område til gavn for en bred del af børn og unge populationen og med fast tilknyttede forskningsårs og phd. studerende.

Vi har i afdelingen ansat en projekt og udviklingssygeplejerske og forventer snart at ansætte yderligere en person, da vi har stor aktivitet på projekter med medicinalindustrien. Som leder af forskningsafsnittet vil du få et tæt samarbejde med disse.

Lægelige kvalifikationer

  • speciallæge i pædiatri
  • forskningserfaring med phd eller anden grad
  • Gerne forskningsledelse uddannelse.
  • Erfaring med protokol skrivning og fondsansøgninger
  • Vejledererfaring
Som leder af forskningsafsnittet er der allokeret en ansættelsesbrøk på 0.3.
Den øvrige tid indgår man i afdelingens øvrige drift i både akut og klinisk arbejde.
Vi forventer at man er tilknyttet 1-2 fagområder.

Som overlæge og leder af forskningsafsnittet tilknyttes man et 10 skiftet bagvagtslag med tilstedevær. Forvagtslaget er 7 skiftet. Ansøger bør i ansøgningen forholde sig til speciallægens 7 roller, jf. Region Midtjyllands ”Retningslinier for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger”, og bør i videst mulig omfang dokumentere sine kvalifikationer inden for disse områder.

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst på området.
Stillingen er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse.

Flere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Charlotte Søndergaard, tlf. nr. 78433614 eller mobil 29263595

Ansøgningsfrist
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 17. marts 2021

Ansættelsessamtale for ansøger til overlægestilling vil blive afholdt i uge 15 eller efter aftale

Praktiske oplysninger:
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest og autorisation.

IT-kompetencer på brugerniveau forventes.

Hospitalsenheden Vest er fem hospitaler med adresse i Herning, Holstebro, Lemvig, Ringkøbing og Tarm.
Vi er inde i en markant udvikling, hvor vi arbejder målrettet frem mod at flytte fysisk sammen i et nyt og moderne Vestjysk hospital i Gødstrup, nordvest for Herning.

Vi har fælles hospitalsledelse og fælles afdelingsledelser på tværs af husene. Sammen er vi 4.200 engagerede og højtkvalificerede medarbejdere, der arbejder for at sikre trygge, effektive og sammenhængende patientforløb af høj faglig kvalitet.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og tror på, at en åben, tillidsfuld dialog med respekt for hinandens faglighed giver de bedste resultater.

Organisatorisk består Hospitalsenheden Vest af 15 kliniske afdelinger, 9 kliniske serviceafdelinger og 4 serviceafdelinger. Vi er nærhospitaler for hen ved 300.000 borgere, råder over 550 sengepladser og har et samlet driftsbudget på 1,7 mia. kr.

læs mere på www.vest.rm.dk


Ansøg nu
Lignende job

Lange og Stephansen ApS

Ib Andresen Industri A/S
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Gl Landevej 61
7400
Herning
Praktisk information
Oprettet
27-02-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
330534645
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed