Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsspecialist til Processupport & Analyse

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
15-04-2019
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
24-04-2019
Kviknummer
330007372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Forretningsspecialist
Erfaringer - I højere grad
Forretningsudvikling, Lean Management, Forretningsanalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du typen, der bevarer overblikket og samtidig fordyber dig i detaljen? Og har du et talent for procesarbejde, hvor du forstår værdien af et tæt samarbejde med forretningen? Så er du måske den nye forretningsspecialist, vi søger til afdelingen Processupport & Analyse i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), der er en del af ATP-koncernen. 

 

Forstår du forretningens behov? 

Som Forretningsspecialist bidrager du til, at alle faser i procesarbejdet, drives rationelt og sikkert. Det gælder for eksempel processer i sagsbehandling af arbejdsskadesager. Du forstår forretningens behov og sikrer ensartede sagsgange igennem velafprøvede metoder. Derfor bliver det bl.a. dine opgaver at:

  • skabe struktur for procesarbejdet, herunder udarbejdelse af skabeloner 
  • identificere de tekniske platforme samt definere samarbejdsfora, metode m.v. 
  • sikre procesoverblik over forretningens kerneprocesser 
  • sørge for, at al dokumentation udformes og vedligeholdes 
  • følge op på complianceniveauet for de vedtagne standarder/processer.

Processupport er en del af Forretningsudvikling i AES, hvor vi netop er begyndt at arbejde agilt efter SCRUM-metoden. For dig betyder det, at du kommer til at indgå i og bidrage til en succesfuld transformation af, hvordan vi går til opgaverne. Du arbejder i agile teams, hvor du møder en høj faglighed og tværgående opgaveansvar.


Har du styr på processupport?
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med et par års erfaring med procesarbejde fra en stilling som fx proces-og/eller leankonsulent. Desuden er det et plus, hvis du har dokumenteret erfaring i processer i QLM og/eller har kendskab til arbejdsskadeområdet. Din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er:

  • analytisk, logisk tænkende og struktureret
  • forretningsvendt og løsningsorienteret
  • målrettet og enkel i kommunikationen af komplekse processer.

Samtidig finder du det motiverende at have individuelle opgaver, der kræver fordybelse. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring og så skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

 

Vil du være med til at skabe resultater til gavn for samfundet?
Processupport og Analyse er organiseret i afdelingen Forretningsudvikling, hvor vi har det overordnede ansvar for forretningsløsninger i AES. Det omfatter hele værdikæden fra idéfase til analyse, udvikling, implementering og drift. Vi er forretningsansvarlige for kerne-fagsystemerne både i projekt- og driftsfasen. 

Derfor er der også et omfattende dokumentations- og vedligeholdelsesarbejde af forretningens AS-IS -processer, og vi sørger for at skabe procesoverblik, løsningsflows og procesbeskrivelser.

Vi arbejder tværorganisatorisk og er en naturlig samarbejdspartner i en række driftsudviklingsprojekter, hvor vi bl.a. bistår ved implementering af nye lovforslag, igangsætter og driver ændringsanmodninger, kravstiller, driver og bidrager til udvikling af testcases.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring er en del af ATP-koncernen. I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring arbejder vi for et sundt og dynamisk arbejdsmarked. Vi træffer en uafhængig og konkret afgørelse, når mennesker rammes af en arbejdsskade. Hvert år træffer vi mere end 100.000 afgørelser, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. På et videnbaseret grundlag arbejder vi med alle faser af en arbejdsskadesag, hvilket bringer os i kontakt med borgere, arbejdsgivere, fagforeninger, læger, advokater og forsikringsselskaber.

 

=dig?
Send din ansøgning senest d. 24. april. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef i Processupport Eva Friis Sunesen på tlf. 5166 1145.

Ansøg nu
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
24-04-2019
Kviknummer
330007372
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Forretningsspecialist
Erfaringer - I højere grad
Forretningsudvikling, Lean Management, Forretningsanalyse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed