Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsorienteret finansiel businesspartner med drive og gennemslagskraft i Midtjylland

HR-Online

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-12-2019
Kontakt
HR-Online
Åboulevarden 1, 8000 Aarhus C
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
31-12-2019
Kviknummer
330120963
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du have et udadvendt job med selvstændige økonomi- og optimeringsopgaver, hvor du kan sætte dit præg på økonomistyringen i Top 100 selskaber? Og evner du, i kraft af din faglighed og personlighed, at opbygge den tillid og de relationer, det kræver at være en betroet økonomisk sparringspartner for topledere, hvor din fornemmeste opgave er at understøtte og udfordre dem på økonomi- og personaleområdet?

HR-Online søger en selvstændig businesspartner, der har lyst til at være del af branchens mest innovative IT-koncept indenfor beskæftigelsesområdet.

Fokus på sparring og økonomiopfølgning
Som selvstændig finansiel business-partner for HR-Online bliver du en bærende kraft i at etablere proaktive forretningsorienterede og værdiskabende personaleløsninger sammen med kundernes øverste ledelse.
De konkrete opgaver er at gennemføre salgsmøder herunder udarbejdelse af budgetter og prognoser i samarbejde med kundernes økonomichefer. Sideløbende får du en central rolle i at understøtte implementeringen af HR-Onlines digitale bemandingsplatform i kundernes HR-afdelinger.

Økonom med gennemslagskraft og flair for samarbejde
Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse, fx cand.merc. eller cand.oecon. Derudover har du flere års erfaring med økonomistyring i store danske virksomheder.
Som person kan du arbejde selvstændigt, samtidig med at du kan kommunikere og samarbejde på tværs af teamet og med forretningen som helhed.
Din tilgang til opgaveløsningen er analytisk og målrettet, og du formår med din faglige ballast og personlige gennemslagskraft at udfordre beslutningstagere på en konstruktiv måde. Derfor er det også vigtigt, at du har en solid forretningsforståelse, så du nemt kan sætte dig ind i de vilkår, hvori kunderne opererer. Endeligt trives du godt i et fagligt stærkt miljø, hvor der er mange udfordrende opgaver og til tider stramme deadlines.
Jobbet kan løses på fuldtid eller ad hoc afhængig af dit nuværende ansættelsesforhold.

Når du tilknyttes som partner, gennemgår du et veltilrettelagt introduktionsforløb, som sikrer, at du kommer godt i gang. På forløbet giver vi dig praktisk viden om forretningsområdet samt salgs- og demonstrationstræning af platformens mange praktiske funktionaliteter.

Virksomheden
- HR-Online er en digital markedsplads for fleksible bemandings- og serviceydelser.
- HR-Online er verdens første hybrid arbejdsplatform som giver brugerne optimale forhold under alle ansættelsesforhold og som sikre virksomhedsbrugerne effektive arbejdsprocesser og minimale driftsomkostninger.
- HR-Online udvikler løbende den digitale platform og har et konstant fokus på værdiskabelse for alle vores brugere.
- HR-Online er repræsenteret i hele landet med hovedkontor i Odense.

Send en online ansøgning via vores hjemmeside, hvis du er interesseret i at høre mere om konceptet og dine muligheder for at blive en del af Fremtidens Digitale Jobunivers.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
HR-Online
Åboulevarden 1, 8000 Aarhus C
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
11-12-2019
Udløber
31-12-2019
Kviknummer
330120963
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed