Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsorienteret erfaren bygherrerådgiver - Aarhus, Kolding eller Odense

NIRAS

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-06-2023
Kontakt
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
13-06-2023
Udløber
15-07-2023
Kviknummer
331326211
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygherrerådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.500 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. Hos NIRAS tror vi på, at diversitet gør os stærkere, og derfor arbejder vi ud fra princippet om ligeværdighed og med fokus på SDG-målene. Vi værdsætter mangfoldighed i alle former og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Du har helt sikkert en god og relevant erfaring som bygherrerådgiver og søger en virksomhed, hvor kunder og projekter reelt er i centrum.

Sandsynligvis har du nu kunder, der foretrækker dig - og du har i alle tilfælde fokus på at levere god rådgivning.

Vi kan tilbyde et uformelt miljø med højt til loftet og nem adgang til faglig back-up og sparring fra dine kollegaer. Ligesom dig sætter vi kunden i centrum og agerer herefter. Vi har derfor ikke tunge procedurer og kommandoveje, der udfordrer dette.

Du bliver en del af NIRAS' Bygherrerådgivning Vest med godt 40 medarbejdere, der fortrinsvis er placeret i Aarhus. Vi har et godt samarbejde både med vores søsterafdeling i Østdanmark med godt 120 medarbejdere samt ikke mindst med alle vores andre faglige afdelinger i Aarhus og rundt i landet, både inden for byggeri, miljø, infrastruktur osv.

På kontoret i Aarhus er alle ingeniørfaglige afdelinger repræsenteret - så det er nemt at finde hurtig hjælp blandt de 450 kollegaer her eller på vores andre kontorer.

Jobbet
Du bliver en del af forretningsenheden Bygherrerådgivning Vest på vores kontor i enten Aarhus, Kolding eller Odense. Her vil du indgå i et dedikeret fællesskab, som løser opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

Som bygherrerådgiver har du betydelig erfaring med komplekse projekter, og du kender således til byggeriets præmisser og er god til at skabe relationer til bygherrer.

Dine primære opgaver vil være:

  • Bygherrerådgivning over for store og mellemstore bygherrer, herunder styring og sikring af byggeriets overordnede tidsrammer, kvalitet og økonomi
  • Direkte kontakt til kunden, koordinering af udførelse og afrapportering af de bestilte ydelser
  • Ledelse af projekter, herunder at sikre videndeling og støtte til de tilknyttede medarbejdere
  • Understøtte bygherrens organisation ift. deres fokus og opgaver
  • Kundekontakt og netværk

Din profil

Vi forestiller os at du:
  • er uddannet ingeniør, arkitekt eller konstruktør og har flere års erfaring som bygherrerådgiver.
  • har det nødvendige fagligt fundament
  • har erfaring med både private og offentlige kunder
  • er en god formidler, evner at samarbejde på tværs og være klar på at søge og give sparring til kolleger

Vi tilbyder

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, og du kan se frem til udfordrende opgaver og et motiverende arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på høj faglighed, når vi udvikler vores forretning samtidig med, at vi har en afslappet og uformel omgangstone med plads til humor. Vi arbejder tværfagligt med andre forretningsenheder, og du får god mulighed for selv at præge din arbejdsdag samt din faglige og personlige udvikling.

Kulturen i NIRAS er åben og uformel med vægt på engagement samt frihed under ansvar.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med tryghedsordning, fleksible personalegoder og mange personaleklubber.

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder og er afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

Realising your sustainable potential

Vores 700 eksperter inden for byggeri baner hver dag vejen for innovative løsninger og realiserer sammen med kunderne det bæredygtige potentiale i projekter og byggerier. Det betyder, at vi konstant søger ny viden, forbedrer vores kompetencer og tager initiativer til faglige netværk, partnerskaber samt samarbejder, så vi altid er et skridt foran.

Ansøgning
Søg jobbet på niras.dk og vedhæft dit CV. Vi ser gerne en ansøgning, men behøver kun CV.

Du er velkommen til at kontakte Forretningschef Jan Østergaard Nielsen, mobil 3084 3673 eller Afdelingsleder Flemming Kristensen, mobil 2761 8590, hvis du gerne vil vide mere om stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
13-06-2023
Udløber
15-07-2023
Kviknummer
331326211
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Bygherrerådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed