Gem annonce

Forretningsorienteret Business Controller til styring af infrastrukturprojekter (Fredericia)

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2021
Kontakt
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
25183329
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
10-12-2021
Kviknummer
330915208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trives du med at arbejde med økonomistyring af store anlægsprojekter?

Som Business Controller i Projektøkonomi får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Projektøkonomi har i samarbejde med vores Anlægsdivision ansvaret for økonomistyringen af Banedanmarks store anlægsprojekter, f.eks. elektrificeringen af den danske jernbane, Ringsted-Femern Banen, Ny bane over Vestfyn og andre større nyanlægsprojekter. Hertil kommer en lang række større og mindre fornyelsesprojekter, som er sat i verden for at forbedre jernbanen inden for bl.a. spor, broer, IT, transmission og miljø, der alle skal bringe banen frem til fremtidens grønne jernbane - til gavn for passagererne og samfundets grønne omstilling. Samlet set administrerer vi en økonomiportefølje af infrastrukturprojekter på ca. 4 mia. kr. årligt fordelt på ca. 350 projekter.

Vi søger en Business Controller, der kommer til at arbejde med en portefølje af infrastrukturprojekter. Du vil indgå i vores Controlling team med andre controllere og økonomipartnere dedikeret til den samme overordnede portefølje af 350+ projekter, som I fordeler mellem Jer og sammen deler ansvaret for.

Stillingen er den del af et samlet team Controlling på tolv personer i alt med en fælles teamleder. Tre af de tolv er placeret på vores lokation i Fredericia, hvoraf du bliver den ene, mens de øvrige 10 i teamet er placeret i København. Du vil sammen med dine øvrige kolleger i Controlling arbejde målrettet mod at skabe en solid og værdiskabende økonomistyring i vores projekter.

Lyst til at hjælpe og mod til at udfordre

Du vil, i samarbejde med dit team, være ansvarlig for controlling- og økonomistyringsopgaver ifm. en stor projektportefølje på tværs af en stor organisation. Du vil have en stor kontaktflade med tætte relationer til mange projektledere og supportere, samt budgetansvarlige. Arbejdet indbefatter, at du løbende og proaktivt afholder økonomimøder samt reviderer, kvalitetssikrer og analyserer projektbudgetter og -prognoser i tæt samarbejde med projektledere og projektchefer, som du med din økonomifaglighed bliver en vigtig sparringspartner for.

Derudover vil du være ansvarlig for at bidrage til månedlig rapportering af budgetter, forbrug, prognoser, afvigelsesforklaringer samt risici til Banedanmarks direktion og anlægsledelse, så de er informeret om den økonomiske fremdrift i projekterne.

Endeligt vil du have en aktiv rolle i den løbende optimering af Banedanmarks økonomistyring gennem deltagelse i udviklingsprojekter.

Vi forventer, at du er en teamplayer og trives med en blanding af selvstændige og fælles opgaver og finder stor motivation i at bidrage aktivt til, at Banedanmarks infrastrukturprojekter færdiggøres til tiden og indenfor budget.

Viljen til at omdanne udfordringer til succeser

Du kan være uddannet cand.merc., cand.oecon., HD eller have en lignende økonomisk baggrund, evt. nyuddannet. Du har gerne erfaring med økonomistyring og -opfølgning og de dertilhørende værktøjer, herunder Excel, SAP eller lignende. Du er talstærk og har lyst til at håndtere, analysere og præsentere store mængder data, så det giver værdi for interessenterne.

For at kunne lykkes i rollen som business controller skal du have gode samarbejdsevner samt kunne forstå og formidle komplekse problemstillinger enkelt og effektivt - både skriftligt og mundtligt. Det er ligeledes vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl hverdag, hvorfor du besidder en stor portion struktur og formår at holde fokus på de centrale målsætninger.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at have stor indflydelse på din egen hverdag, og på hvordan dine arbejdsopgaver løses.

Dit arbejdssted vil være Lumbyesvej 34, 7000 Fredericia. Du skal som udgangspunkt påregne én fast rejsedag om ugen til København.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Jakob Kamp. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler i opslagsperioden og umiddelbart efter.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Tlf
25183329
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
10-12-2021
Kviknummer
330915208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Statistiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce