Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsorienteret Atlassian Specialist

SENSU A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
10-12-2019
SENSU A/S
Glentevej 70A
2400
København NV
Praktisk information
Oprettet
10-12-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
330120169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Netic er en højt specialiseret IT-driftsvirksomhed i kraftig vækst, og består i dag af mere end 100 medarbejdere. Netic har i mere end 17 år leveret best-of-breed forretningskritisk IT-drift til både den private og offentlige sektor. Netic er en del af Trifork-koncernen og har som primær opgave at drifte IT-løsninger, hvor Triforks primære opgave er projektbaseret softwareudvikling.

Netic arbejder med nogle af verdens nyeste og mest avancerede IT-teknologier og samtidig anvendes også solide gennemtestede løsninger, alt efter hvad formålet med opgaven er. Hos Netic er der ikke to løsninger der er ens fordi Netics primære forretningsområde er drift af skræddersyede løsninger, hvor kunden selv har udviklet en løsning eller benytter et udviklingshus til udvikling.

Hos Netic sættes der en dyd i gode, langvarige kundeforhold og fagligheden er altid i højsædet. Netic ønsker at uddanne, tiltrække og fastholde højt specialiserede medarbejdere gennem en attraktiv arbejdsplads med et mix af spændende opgaver og en stor grad af frihed til planlægning og udførelse af egne arbejdsopgaver. I Netic er der højt til loftet der er derfor god plads til personlig udvikling i en atmosfære af dyb faglighed.

Netic har hovedkontor i Aalborg, men har også afdelinger i Aarhus og København.  

Netic oplever stigende efterspørgsel efter Atlassian-løsninger, og vi søger derfor en stærk profil til Aalborg med relevant Atlassian-erfaring.

Forretningsorienteret Atlassian Specialist
Jira Confluence ITSM

Med reference til virksomhedens driftschef bliver du ansvarlig for at bygge, udvikle, implementere og drifte Jira og Confluence. Som del af et team skal du, gennem kundemøder og løbende dialog, sætte dig ind i kundens forretning og udvikle samt implementere custom-made workflows indenfor Atlassian-produkterne. Du deltager ligeledes i den daglige drift af Atlassian og andre systemer samt løser generelle udfordringer. Der vil blive mulighed for at afholde undervisning og workshops i Atlassian både internt og eksternt.

Du kommer med en solid IT-teknisk baggrund, hvor du har arbejdet indgående med drift, implementering og udvikling. Din specifikke uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du kender produkterne og begreberne indenfor Atlassian. Du har flere års erfaring med drift, implementering og udvikling samt 2-3 års erfaring med Atlassian - særligt Jira og Confluence samt eventuelt Portfolio. Hvis du er bekendt med andre produkter under Atlassian paraplyen, særligt Bitbucket eller CI/CD-værktøjet Bamboo, er dette ligeledes en stor fordel.

Hvis din tekniske værktøjskasse indeholder certificeringer i Jira og Confluence, er dette en stor fordel. Hvis du ikke er certificeret i disse, forventes du at deltage i certificeringskurser, og det er derfor afgørende, at du har lysten og erfaringsgrundlaget til dette.

Som person er du forretningsorienteret, og du formår at sætte dig ind i kundens forretning og forstå deres behov. Du arbejder struktureret og procesorienteret, og du er, ved hjælp af dit overblik, i stand til at skabe synergi mellem kundernes forretning og anvendelsen af Atlassian. Du kommunikerer med lethed med både kunder og kollegaer omkring IT-faglige problemstillinger og løsninger, og du formår at tegne et forståeligt billede af komplicerede IT-løsninger. Det er naturligt for dig løbende at holde dig opdateret med nye og eksisterende teknologier indenfor dit område.  

Det forventes desuden at du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale. Du bor i hensigtsmæssig køreafstand til kontoret i Aalborg, men der er dog også mulighed for en placering på kontoret i Aarhus.

Vi tilbyder en spændende jobmulighed i en specialiseret IT-driftsvirksomhed med en solid og sund vækst, hvor du får mulighed for at arbejde med et nyt, spændende område i rivende udvikling. Du tilbydes en alsidig hverdag i et uformelt miljø, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og bruge din faglighed til at hæve værdien og kvaliteten af Netics leverancer og services. Netic er en flad organisation, hvor du vil have en stor berøringsflade med mennesker, som alle ønsker at bidrage til fællesskabet. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor fornuften råder og hvor der er fokus på, at man skal vokse både som menneske, team og virksomhed.

Angiv venligst 748-NET i emnefeltet. Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende. 

Sensu A/S (www.sensu.dk) varetager rekrutteringsprocessen. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Jeanet Bøjlund Bauer på +45 29 45 16 45. For mere information om Netic besøg www.netic.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

SENSU A/S
SENSU A/S
Glentevej 70A
2400
København NV
Praktisk information
Oprettet
10-12-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
330120169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed