Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forretningsarkitekt til Københavns Ejendomme og Indkøb

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26364277
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330072313
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at skabe overblik over forretningsarkitekturen i Københavns Ejendomme og Indkøb, og har du lyst til at arbejde med dokumentation og styring af processer, data og IT-systemer? Er du interesseret i at implementere og videreudvikle vores koncept for proces- og data governance? Og vil du være en del af vores digitaliseringskontor, som arbejder for at gøre organisationen digital og datadreven? Så er du måske vores nye kollega!

Københavns Ejendomme og Indkøb er en dynamisk arbejdsplads i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, der drifter og forvalter en af Danmarks største ejendomsporteføljer. Vi driver og udvikler gode fysiske rammer for Københavns Kommune og sikrer professionelle indkøb og forvaltning af kommunens aktiver.

Om jobbet
I 2018 igangsatte Københavns Ejendomme og Indkøb et strategisk projekt, hvor vi har arbejdet med forretningsarkitektur samt proces- og data governance med det formål at gøre organisationen mere digital og datadreven. Vi har implementeret et koncept for proces- og data governance og har etableret et tværgående styringsforum bestående af organisationens ledelse, som har til formål at sikre den samlede styring af organisationens forretningsarkitektur. Der er stor ledelsesopbakning til at fortsætte dette strategiske og operationelle arbejde med vores IT-systemer, processer og data, og vi søger derfor en forretningsarkitekt til en nyoprettet stilling.

Forretningsarkitekten vil få ansvaret for det daglige arbejde med at holde det overordnede overblik over processer, data og systemunderstøttelse på tværs af Københavns Ejendomme og Indkøb. Du er ansvarlig for procesoverblik inkl. beslutninger, regler, roller og ansvar, begrebs- og informationsmodeller samt det systemlandskab, der dokumenterer sammenhængen mellem fagområderne og på tværs af processer, data og it-systemer.

Du vil som forretningsarkitekt have et detaljeret kendskab til organisationens samlede forretning og IT-systemlandskab og vil på baggrund af den indsigt vurdere, hvordan ændringer i processer, data og IT-systemer passer ind i det samlede billede og i Københavns Ejendomme og Indkøbs strategi og politikker. Du er rådgivende i forhold til organisationens proces- og dataejere samt i forhold til systemejere og forretningsejere. Forretningsarkitekten vil desuden spille en vigtig rolle i at vejlede Københavns Ejendomme og Indkøbs styringsforum.

Det er blandt andet dine opgaver at

 • sikre sammenhæng mellem strategi, forretning og IT, så vores IT skaber værdi
 • bistå med at implementere og videreudvikle vores koncept for proces- og data governance
 • bistå organisationen i at arbejde systematisk og helhedsorienteret med processer, data og IT-systemer
 • være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde relevante modeller og værktøjer, herunder vedligeholdelse af procesoverblik, begrebs- og informationsmodeller
 • udarbejde analyser af konsekvenser ved ændringer i tværgående processer, data eller IT-systemer
 • reviewe løsningsforslag til ændringer i forretningsgange eller informationsbehov samt behov for systemunderstøttelse
 • vejlede styringsforum og resten af organisation i forhold til løsningsforslag omkring forretningsarkitektur
 • vedligeholde optimeringskatalog for forretningsgange og data
Om dig

Vi drømmer om, at du som forretningsarkitekt:

 • har en længerevarende IT-relateret uddannelsesmæssig baggrund
 • har flere års erfaring som forretningsarkitekt og medbringer en solid værktøjskasse, som understøtter din rolle
 • har erfaring med fællesoffentligt arkitektur- og standardiseringsarbejde
 • har solid forretnings- og teknologiforståelse
 • er analytisk tænkende og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger på IT- og forretningsområdet samt kan finde pragmatiske løsninger
 • besidder solide kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt og kan formidle fagligt komplekst stof klart og kortfattet
 • har stærke samarbejdsevner og lyst til at indgå i et konstruktivt samarbejde med fokus på fremdrift og løsninger
 • trives med at tage ansvar og evner at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor du byder ind med din viden og faglighed
Er du relativt nyuddannet med et par års erfaring hører vi også meget gerne fra dig.

Københavns Ejendomme og Indkøb tilbyder et spændende job med faglige udfordringer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en dynamisk og ambitiøs organisation. Du bliver en del af vores digitaliseringsenhed med 18 dygtige og engagerede medarbejdere, som arbejder med digitalisering af ejendomsporteføljen, afdækning af forretningsbehov, udarbejdelse af AS IS og TO BE processer, BI og dataanalyser, implementering af IT-systemer samt varetager systemejerskabet af IT-porteføljen. Forretningsarkitekten vil således komme til at arbejde tæt sammen med proces- og datakonsulenter, dataanalytikere og systemejere fra kontoret.

Københavns Ejendomme og Indkøb ligger lige ved Fuglebakken Station i samme bygning som kommunens Koncern IT. Vi har en god kantine, frugtordning, gratis fitnesscenter, massageordning og meget mere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi aflønner efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Stillingen er på 37 timer ugentligt med flextidsordning og med forventet opstart den 1. november 2019.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte digitaliseringschef Janni Conradsen på 2047 2751 eller digitaliseringskonsulent Malte Jandorf på 2163 5979.

Søg via nedenstående link senest fredag den 6. september 2019
Samtaler vil blive afholdt i uge 37 og 38 i 2019.

Københavns Ejendomme og Indkøb – vi skaber rum
Københavns Ejendomme & Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk

Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26364277
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
330072313
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-arkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed