Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flygtningenævnets sekretariat søger et antal juridiske fuldmægtige

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
35308104
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
02-01-2019
Kviknummer
329924417
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt juridisk, fagligt miljø inden for et område, der er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed? Flygtningenævnets sekretariat søger et antal juridiske fuldmægtige, der ønsker at skabe sig et solidt fundament for en karriere i centraladministrationen.

Om stillingen
Som fuldmægtig i Flygtningenævnets sekretariat bliver du en del af en arbejdsplads, hvor jura, kvalitet og effektivitet er i fokus, og hvor det samtidig skal være sjovt at gå på arbejde. Du får en betydelig indsigt i samspillet mellem politik og jura. Du kommer til at arbejde med juridisk sagsbehandling i både dansk og international kontekst, herunder forberedelse af sager til nævnsbehandling og deltagelse i selve nævnsmøderne og behandling af klager over Udlændingestyrelsens afgørelser – f.eks. efter Dublinforordningen.

Derudover har du efter nogen tid mulighed for at udarbejde bidrag til processkrifter i internationale sager, bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og henvendelser fra andre myndigheder samt udkast til formandskabets beretninger og generelle juridiske notater i tilknytning til asylområdet.

Endvidere vil du blive ansvarlig for indsamling af oplysninger om nogle af de lande, Danmark modtager asylansøgere fra. Du vil blive inddraget i særlige spørgsmål, der måtte opstå vedrørende dine lande, ligesom du løbende vil skulle sikre, at nævnet i forbindelse med sagsbehandlingen af asylansøgere fra dine lande er i besiddelse af de nyeste relevante oplysninger. Du vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets ledelse, de andre fuldmægtige samt Flygtningenævnets medlemmer.

Om dig
Du er cand.jur. og gerne nyuddannet, men du er også velkommen til at søge, hvis du kommer med erfaring fra udlændingeområdet eller andre arbejdsområder.

Vi forventer, at du er:
• fagligt stærk
• interesseret i både danske og internationale samfunds- og retsforhold med forståelse for kulturelle forskelle
• velformuleret skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk - og gerne andre sprog
• udadvendt, samarbejdende og god til at kommunikere
• selvstændig og ansvarsfuld
• arbejdsom og fleksibel

Din nye hverdag
Flygtningenævnet er et uafhængigt domstolslignende organ under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Nævnet behandler klager vedrørende asylrelaterede afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen i 1. instans. Nævnets afgørelser er endelige og kan ikke indbringes for domstolene. Flygtningenævnets sekretariats hovedopgave er at yde juridisk og praktisk bistand til Flygtningenævnets formandskab, Flygtningenævnets koordinationsudvalg og nævnets øvrige medlemmer.

I Flygtningenævnets sekretariat er vi ca. 55 medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, herunder 42 jurister. Som fuldmægtig i Flygtningenævnets sekretariat indgår du i et spændende, ungt og dynamisk team med en alsidig hverdag i et godt socialt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Tonen er uformel, og dørene står altid åbne. I sekretariatet gør vi meget ud af også at mødes uden for arbejdstiden, f.eks. til fredagsbar, filmaften eller spillekonkurrencer i Kollega-ligaen.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sekretariatschef Stig Torp Henriksen på telefonnummer 25 34 20 55 eller e-mail sth@uim.dk, eller souschef Anne-Lise Ulf Schilling på telefonnummer 61 98 37 16 eller e-mail auc@uim.dk.

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 2. januar 2019, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
35308104
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
02-01-2019
Kviknummer
329924417
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed