Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansiel controller

EWII A/S

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
08-11-2019
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000
Kolding
Danmark
Tlf
30 17 19 84
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
330121105
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Financial Controller
Erfaringer - I højere grad
Årsregnskab, Økonomi, Kvalitetsikring
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en kompetent controller, som brænder for regnskab og compliance? Så er jobbet som finansiel controller noget for dig. Du får bl.a. ansvar for økonomirapportering og materiale til brug for udarbejdelse af årsrapporter. Du ansættes i en stor og moderne virksomhed i vækst, hvor du kan bruge og udvikle en bred pallette af kompetencer i forskellige selskaber. 

Økonomisk rapportering
Du får med reference til Regnskabschefen ansvar for egne selskaber. Du får rig mulighed for at blive udfordret, da EWII er en kompleks virksomhed, som byder på både speciel regulering for forsyningsvirksomhederne, massive investeringer og kommercielle virksomheder i vækst. Du vil derfor få mulighed for at skabe værdi for EWII gennem rettidig, effektiv og korrekt økonomirapportering.

Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

  • intern økonomirapportering i forbindelse med måneds- og kvartalsrapportering
  • udarbejdelse af grundlag til årsrapporter
  • kvalitetssikring af regnskabsgrundlaget, herunder compliance
  • udvikling og optimering af det interne kontrolmiljø
  • ad hoc økonomiske analyser
  • budgettering
  • tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Økonomiafdelingen og forretningerne

Regnskabsafdelingen består af 12 fuldtidsansatte medarbejdere, herunder bogholderiet, regnskabscontrollere og finansielle controllere og du kommer til at indgå i et team af controllere i egen afdeling, men også i et tæt samarbejde med business controllere i resten af Økonomi. Stillingen er på fuld tid og beliggende i Kolding.

"Vi er lige nu på en rigtig spændende rejse, hvor vi opgraderer vores AX-system til D365, laver ny kontoplan og nye processer. Opgraderingen vil forventeligt ske pr. 1. januar 2020 og vil medføre nye måder at gøre tingene på." fortæller regnskabschef Susanne Nørrevang Jensen.

Proaktiv og helhedsorienteret
Du har en uddannelse som HD(R) eller tilsvarende. Du har desuden erfaring med tilsvarende opgaver eller som revisor. Personligt har du et fagligt fokus på kvalitet, og du er proaktiv, positiv og skaber dialog med dine kolleger og med selvtillid og en professionel holdning går til samarbejdet med forretningen. Endelig har vi en forventning om, at du er stærk på ERP-systemer og Office-pakken. Vi arbejder med Microsoft Dynamics AX.

Forretning med hjerte 
Det er med god grund, at vi har ca. 450 passionerede medarbejdere. Vi ligger top-in-class på arbejdsglæde ift. det private danske arbejdsmarked, og vi er stolte af hver dag at kunne sikre en ubesværet hverdag for vores kunder. Vil du være en del af et fagligt og fremsynet miljø og tage globalt ansvar i et lokalt perspektiv? Og vil du indgå i et stærkt fællesskab med et ubesværet samarbejde? Det vil bl.a. Ole, Pernille, Morten og Maria, som du kan møde i vores film i opslaget på EWII.com.

Søg stillingen nu 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på ansøgningsknappen. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte regnskabschef Susanne Nørrevang Jensen på telefon 2141 6298. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på ewii.com. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på ewii.com.

Vi forestiller os at færdiggøre rekrutteringsprocessen inden jul - med tiltræden pr. 15. februar 2020.

Ansøg nu
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000
Kolding
Danmark
Tlf
30 17 19 84
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
330121105
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Financial Controller
Erfaringer - I højere grad
Årsregnskab, Økonomi, Kvalitetsikring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed