Gem annonce

Financial Business Partner til Business Support i Pensions & Investments

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
13-09-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
13-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331570944
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Virksomhedsudviklingschef
Erfaringer - I højere grad
Virksomhedsudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bidrage til videreudviklingen af en solid platform?
I ATP's Pensions & Investments (P&I) er vi på udkig efter en ny kollega til P&I Finance.

Vi søger en Financial Controller, der i rollen som Business Partner vil være med til at supportere kolleger på tværs af vores organisation. Dig, der vil gøre teamets processer endnu bedre. Og dig, der vil styrke den eksisterende rapporteringsflade og sætte dit præg på udviklingen fremadrettet.

Som en del af P&I Finance kommer du konkret til at beskæftige dig med:

  • Controlling af investeringsaktiver ifm. regnskabsaflæggelse - herunder aktier, obligationer, finansielle instrumenter, lån, ejendomme mv.
  • Løbende vedligehold af regnskabsopsætning i porteføljestyringssystemet - ATP anvender Simcorp Dimension som porteføljestyringssystem.
  • Rapportering - i form af regnskabsopgørelse på investeringsaktiver, myndighedsrapportering, porteføljemanagement rapportering mv.
  • Projektarbejde - du kommer til at deltage i projekter med fokus på automatisering af processer og implementering af it-løsninger, nye investeringer og nye instrumenttyper.

Er du initiativrig og engageret?
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for økonomi/finansiering/revision/matematik, og så er det en fordel, hvis du har:
  • arbejdet i den finansielle sektor eller i revisionsbranchen
  • solid erfaring med regnskabsmæssig controlling på en bred produktpallette
  • erfaring med Simcorp Dimension (men et er ikke et krav).

Som person har du øje for procesoptimeringer og er god til at udfordre "plejer". Du trives med et mix af opgaver, der løses på egen hånd og i fællesskab.

Du motiveres af, at vi lykkes sammen/som et hold og er vant til perioder med ekstra travlhed, hvor der er behov for, at alle yder en ekstra indsats.

Vil du have en hverdag med flad struktur og direkte adgang til dine interessenter?
Vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig velkommen. Du undgår i et team, der består af fem personer, og du vil referere til Head of Finance.

Vi sidder i et åbent kontor, hvor vi har direkte adgang til vores interne interessenter. Teamet er en del af Pensions & Investments, hvor vi er 150 dedikerede medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvilket betyder, at dit bidrag er synligt fra dag et.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Vi behandler ansøgninger løbende, afholder samtaler i juni og håber på opstart hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Head of Finance Martin Andersen på telefon: 2659 7364 eller ma@atp.dk

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atpTil annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
13-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331570944
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Virksomhedsudviklingschef
Erfaringer - I højere grad
Virksomhedsudvikling
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce