Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Farmaceut til QA

Region Sjælland

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
27-01-2023
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
27-02-2023
Kviknummer
331478696
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde med kvalitetssikring? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i QA.

Vi søger en ansvarsbevidst farmaceut til en fast stilling i QA-afdeling på Region Sjælland Sygehusapoteket.

Du kommer til at indgå i vores QA-afdeling, som pt. består af 11 engagerede medarbejdere fordelt på 7 akademikere og 4 teknikere (farmakonomer/laboranter). I QA-afdeling har vi ansvaret for de overordnede kvalitetsstyringssystemer, der anvendes af alle Sygehusapotekets afdelinger. Vi har således en samarbejdsflade bredt i organisationen, idet kollegaer fra fremstillings- og logistikområdet, er vores primære samarbejdspartnere.

I QA-afdelingen - hvor samarbejde, ansvar, fleksibilitet og godt humør er nøgleord - har vi har en åben og ærlig kultur samt en uformel omgangstone. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden.

Jobbet

Som QA-farmaceut på Sygehusapoteket skal du, i samarbejde med dygtige kollegaer i QA og QC samt produktion og logistik, være med til at sikre kvaliteten af de lægemidler, der fremstilles og distribueres af Sygehusapoteket.

Dine opgaver og ansvarsområder vil blive passet ind i forhold til de øvrige akademikere i afdelingen og være afhængig af dine kvalifikationer og interesser. De vil ligge inden for de områder, som QA-afdelingen er ansvarlig for:

 • Vedligehold af de overordnede kvalitetsstyringssystemer (instruktioner, afvigelser, ændringssager, validering og kvalificering, reklamationer, tilbagekaldelser, mf.)
 • Godkendelse af stamdata og produktionsopsætninger/hovedforskrifter
  til vores cytostatikaproduktion
 • Kvalitetssikring af dokumenter fra vores produktions- og logistikafdelinger samt QC
 • Risikovurdering og styring af vores leverandører
 • Selvinspektioner af produktionen og logistik
 • Vedligehold af sygehusapotekets elektroniske QMS

En af Sygehusapotekets kerneopgaver er at fremstille cytostatika og monoklonale antistoffer til den enkelte patient. Du vil derfor også blive en del vores team af delegerede QP'ere, der frigiver denne patientspecifikke produktion.

Vi vægter højt, at vores kommende kollega besidder en positiv og rolig tilgang til opgaverne, er god til at kommunikere på alle niveauer, indgår i teamet på en konstruktiv måde og kan trives i et driftsmiljø, hvor hensynet til at holde produktionen i gang kommer i første række.

Stillingen forudsætter gode danskkundskaber både i skrift og tale, da der er meget skriftligt og mundtligt kommunikation.

Kvalifikationer

For os er den ideelle kandidat:

 • Farmaceut
 • Har flere år erfaring med arbejde inden for GMP, GAMP5 og evt. GDP, gerne i en QA-funktion. Alternativt er du nyuddannet og har en drøm om at arbejde med kvalitetssikring.
 • Har interesse for og kendskab til IT systemer, herunder eQMS og ERP systemer.
 • Har gode kommunikationsevner
 • Har evner til at prioritere og styre opgaver og projekter.

Er du interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret QA leder Martin Kaae Kock-Mogensen på 2441 9372. I uge 05 kontaktes QA-farmaceut Lise Lundgreen på 4010 6530.

Stillingen er pr. 1. April 2023 eller hurtigst muligt.

Om Sygehusapoteket
Sygehusapoteket er et selvstændigt virksomhedsområde med 250 medarbejdere, som leverer lægemidler, medicinservice og klinisk farmaceutisk service til sygehusene i Region Sjælland. Vi indkøber lægemidler og producerer også lægemidler både til lager og til den enkelte patient, især kemoterapi til kræftpatienter. Vi håndterer lægemidler for 1 mia. kr. om året.

”Med fokus på lægemidler gør vi vores bedste for, at medmennesker med behov for sygehusbehandling er trygge, velbehandlede og bedre i stand til at klare dagen i morgen”

Du kan læse mere om Sygehusapoteket her

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 6
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
27-02-2023
Kviknummer
331478696
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed