Gem annonce

Farmaceut til lægemiddelrådgivning, Apotekets Information, Region Hovedstadens Apotek, Bispebjerg Hospital

Region Hovedstadens Apotek

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2022
Kontakt
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
23613652
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
331159621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for lægemiddelrådgivning, og vil du være en del af et team, som spiller en vigtig rolle i patientsikker og rationel lægemiddelbehandling? Så kan det være dig vi leder efter.

Om jobbet

Hos os, i Apotekets Information, bliver du en del af et meget højt fagligt miljø med alle muligheder for at bruge og udvikle din farmaceutiske og farmakologiske viden. Nogle dage om ugen skal du være i vores lægemiddelinformation - MedicinInfo. Du bliver en del af et team, hvor vi modtager alle tænkelige spørgsmål om lægemidler. Du skal være med til at besvare spørgsmålene på et evidensbaseret grundlag, og samtidig have forståelse for at kunne tilpasse din besvarelse til modtageren. Vi har altid fokus på høj faglighed og god service i vores arbejde.

Andre dage er du klinisk farmaceut i Medicinsk Modtageafdeling på Bispebjerg Hospital. Her skal du kunne lide at være i et travlt miljø, hvor du har direkte patientkontakt og tæt dialog med andre faggrupper. Din primære opgave er patientspecifikke ydelser hvor du ved patientsamtaler skal optage og validere patienternes medicinstatus og udføre medicingennemgang.

Om dig

Som person skal du have en positiv og professionel tilgang til dine opgaver. Vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du har blik for at hjælpe med til opgaveløsningen på alle typer opgaver. Du skal have lyst til et alsidigt arbejde, hvor man ofte har mange bolde i luften samtidig, og som i hverdagen kræver fleksibilitet. Du vil dagligt være i kontakt med mange mennesker, og det skal falde dig naturligt at være serviceorienteret og skabe gode relationer til andre. Det er vigtigt, at du kan formidle din viden og kunne tilpasse din besvarelse og kommunikation til modtageren.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er uddannet farmaceut – evt. for nylig
  • har stærk viden inden for farmakologi og farmaci
  • er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt
  • kan arbejde selvstændigt og kan tage beslutninger
  • er god til at strukturerer dit arbejde
  • er ansvarsbevidst og initiativrig
Om os

I Apotekets Information arbejder vi med lægemiddelinformation på mange måder. Vores primære opgave er at svare på spørgsmål fra kolleger på Apoteket, fra læger og sygeplejersker samt fra andre sundhedsprofessionelle i Region Hovedstaden og i regionens kommuner. Vi informerer bredt om lægemidler og understøtter en sikker medicineringsproces.

I Medicinsk Modtagelser på Bispebjerg Hospital indgår vi som en del af det faste team i samarbejde med læger og sygeplejersker. Vi har daglig farmaceutbemanding i tidsrummet 8.00-15.30.

Vi er i øjeblikket 12 farmaceuter og 1 farmakonom, alle med mange års erfaring, en udpræget faglig stolthed og et fantastisk godt humør. Vi arbejder målrettet med eget-ansvar. For os betyder det, at ledere og medarbejdere har et ansvar for, at hver dag bliver en god dag. Vi tager hensyn til hinanden, hjælper hinanden og vores samarbejde bærer præg af, at vi har stor tillid til hinanden. Vi arbejder desuden med værdibaseret ledelse ud fra værdierne Tillid, Åbenhed, Helhedssyn og Professionalisme.

Kort sagt – vi kan tilbyde et alsidigt job på en arbejdsplads med et fantastisk arbejdsmiljø, og vi søger en person som har lyst til at blive en del af dette og bidrage til dette.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge), og er til besættelse hurtigst muligt.
Arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag-fredag kl. 8.00-15.24 med flekstidsordning.
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst med Pharmadanmark.
Du kan læse meget mere om Region Hovedstadens Apotek på www.apoteket-regionh.dk

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Helle Byg Armandi på tlf. 23613652 eller farmaceut Allan Schrøder på tlf. 38635701.

Ansøgningsfristen er den 3. juni, og vi holder samtaler i uge 23 og 24.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Region Hovedstadens Apotek
Marielundvej 25
2730
Herlev
Tlf
23613652
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
331159621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce