Gem annonce

Farmaceut til Haderslev og Kolding Krone Apotek

Haderselv Krone Apotek

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-11-2023
Kontakt
Haderselv Krone Apotek
Bredgade 12
6100
Haderslev
Tlf
64417743
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
331581455
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en farmaceutkollega til vores team på Kolding og Haderslev Krone Apotek.  

Kolding Krone Apotek er vores nye filial, der åbner i december og Haderslev Krone Apotek er vores mest vækstende filial i koncernen. Begge hører under hovedapoteket i Middelfart. Filialerne bliver til daglig ledet af to af vores kompetente og erfarne farmaceuter, der er lokalt forankrede og arbejder ud fra vores værdier: respekt, innovation og samhørighed. 

Vi søger en ny kollega, da vi både åbner en ny filial og har en nuværende farmaceut-kollega, der skal på barsel til næste år. 

Vi ved, at det skal være både fagligt udfordrende, sjovt og rart at gå på arbejde, og derfor er arbejdsglæde og trivsel hos alle medarbejdere højest på dagsordenen for alle vores ledere. Vi gør os umage for at tilrettelægge arbejdet, så der er balance mellem dine og virksomhedens interesser og mulighed for at have fritidsinteresser og et spændende job. 

Hos Krone Apotekerne sætter vi en stor ære i at kunne give vores kunder personlig og faglig kompetent rådgivning. Samtidig ønsker vi også tid og ressourcer til at kunne bidrage til andre spændende projekter inden for vores fagområde som blandt andet: 

 • Ekstern undervisning i medicinhåndtering, compliance, medicinering, dosis mv. 
 • Arrangementer på sundheds-mærkedage 
 • Vaccination 
 • Uddannelse af farmakonomelever og farmaceutstuderende 
 • Kundearrangementer med fokus på sundhedsfaglige emner og mulighed for at møde flersproget sundhedsfagligt personale 
 • Barsels- og ammecafé for gravide og nybagte mødre og fædre 

Om stillingen:  
Dit daglige arbejde vil bestå i rådgivning og service af apotekets kunder i samarbejde med vores team af dygtige og omsorgsfulde farmakonomer, farmaceuter og farmakonomelever. Alle afdelinger er udstyret med lagerrobotter og vi arbejder i PharmaNet. 

På Krone Apotekerne varetager vi udover det daglige rådgivningsarbejde også vaccinationer, forsendelse, dosis, diverse sundhedsydelser, undervisning internt og eksternt, coaching af elever, markedsføringsopgaver på sociale medier mm., som det er muligt at deltage i og have ansvar for efter kompetence og interesse. 

Vi tilbyder:

 • Et job med tæt kontakt til mennesker, gode, omsorgsfulde kollegaer og nærværende ledelse? 
 • En arbejdsplads med fokus på respekt, innovation og samhørighed? 
 • Et stærkt og fagligt kompetent lederteam med tæt kontakt til dig, så du får den hjælp du har brug for? 
 • Fokus på personlig udvikling, efteruddannelse og faglig sparring 
 • Fælles morgenmøder hvor alle kollegaer møder fysisk op? 
 • Personalearrangementer og aktiviteter på tværs af alle afdelinger? 
 • Tillæg gives efter kvalifikationer? 
 • Arbejdstid minimum 140 timer 
 • Ansættelse pr. 1/1 2024 eller snarest muligt 

Din profil:
Du er uddannet Cand.pharm og har gerne erfaring fra privat apotek. Du er god til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger inden for gældende retningslinjer. Du er positiv, faglig og har en interesse i mennesker. Du er kvalitetsbevidst, kan opretholde kvaliteten i dit arbejde selv i travle perioder, er god til at afslutte dine arbejdsopgaver og trives i en struktureret og omskiftelig hverdag med både rutine- og ad-hoc opgaver.  

Hvem er vi:
Krone Apotekerne er en koncern med i alt seks afdelinger; en i Middelfart, tre i Fredericia, en i Kolding og en i Haderslev. Vi har 50 skønne, sjove, fagligt stærke, hjælpsomme, arbejdsomme og pålidelige kollegaer.  

Vores motto er ”Sammen Om Sundhed” og det arbejder vi på både for vores medarbejdere og for vores kunder. Selvom vi til daglig sælger medicin, er det vores store ønske at kunne bidrage med at forebygge sygdom og hjælpe vores kunder til en bedre livskvalitet igennem en sundere livsstil.  

Er du vores nye kollega, så send os en mail med emnet: ”Farmakonom til Kolding Krone Apotek” med din motiverede ansøgning og CV i PDF format til: nytjob@apoteket.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores ansættelsesansvarlige, Marie Andersen på mail: marie@apoteket.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund, til at søge stillingen. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Haderselv Krone Apotek
Bredgade 12
6100
Haderslev
Tlf
64417743
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
331581455
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce