Gem annonce

Faglig ansvarlig til team for transfer pricing

Skatteankestyrelsen København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2022
Kontakt
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760874
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
331417071
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trives du med at fordybe dig i udfordrende juridiske problemstillinger? Har du lyst til at udvikle og drive et team med dygtige kollegaer, hvor faglighed og fællesskab vægtes højt? Så er det dig, vi søger.

Specialiseret team med principielle sager
I Skatteankestyrelsens team for transfer pricing arbejder vi med at sikre, at priser og vilkår i forbindelse med kontrollerede transaktioner fastsættes på markedsvilkår. Vi arbejder typisk med koncerninterne handler i store multinationale selskaber med stor økonomisk værdi, og vores sager indeholder ofte komplicerede, interessante og principielle spørgsmål, der påvirkes af den internationale dagsorden, herunder fra OECD.

Du bliver en del af et velfungerende specialiseret team, der foruden den fagligt ansvarlige består af 3 dedikerede og kompetente jurister, men vi har et ønske om at tilføre flere dygtige kompetencer til teamet.

Fagligt ansvarlig
I dit nye job, hvor du får du titlen som ”teamkoordinator”, arbejder du som faglig sparringspartner inden for transfer pricing, hvor du er garant for fagligheden og driftsstyringen af teamets sager. Du vil derudover også behandle dine egne sager, men indholdet af rollen kan du i øvrigt i høj grad selv være med til at præge og sætte rammerne for.

Du får således et stort og selvstændigt udviklingsrum i stillingen, og du skal derfor have lyst til at tage ansvar og bidrage til udviklingen af bl.a. vores juridiske kompetencer. Du vil indgå i et dagligt tæt samarbejde med kontorchefen, som har personaleansvaret for kontoret, samt kontorets øvrige 4 teamkoordinatorer, som har tilsvarende roller inden for kontorets øvrige fagområder.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis som jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.), og du har indgående kendskab til transfer pricing. Derudover ser vi meget gerne, at du har erhvervserfaring med transfer pricing eller øvrig erhvervserfaring, fra eksempelvis skatteforvaltningen og/eller advokat- eller revisionsbranchen, der matcher rollen som teamkoordinator.

Som person er du engageret, og du har lyst til at tage ansvar. Det er også vigtigt, at du har lyst til at blive udviklet og - i tæt samarbejde med kontorchefen - udvikle teamet for transfer pricing, både fagligt, driftsmæssigt og socialt. Du er et godt match til os, hvis du er:

  • dygtig til at omsætte din faglighed til praksis og yde faglig sparring
  • i stand til at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale
  • drifts- og samarbejdsorienteret, herunder med egne sager
  • i stand til at sikre den rette kvalitet til rette tid
  • dygtig til at kommunikere klart både i skrift og tale.
Om os
På 6. kontor er vi inddelt i 5 teams, hvor teamet for transfer pricing indgår, og vi er pt. i alt 21 medarbejdere med forskellig juridisk baggrund og anciennitet. Vi arbejder for retssikkerhed og for at finde det rigtige resultat i sagerne, og det gennemsyrer vores arbejdsmæssige DNA. Vi har et dynamisk og stærkt fagligt miljø og socialt fællesskab, som vi værner om og udvikler løbende, og den faglige sparring er central for vores opgaveløsning.

Hos os får du både ansvar, faglig udvikling og balance i dit arbejds- og privatliv. Vi tilbyder stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og din dagligdag.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis samt evt. andre relevante bilag via linket ”Søg stillingen” senest den 13. december 2022. Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. marts 2023.

Spørgsmål til stillingen besvares meget gerne af kontorchef Anders Roed på telefon 3376 0982 eller souschef Rikke Harboe Dalhoff på telefon 3376 0874.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefon 3376 0250.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Du vil, alt efter relevant erfaring og kompetencer, blive ansat som konsulent.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

Vi gør opmærksom på, at dette er et genopslag.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteankestyrelsen København

Skatteankestyrelsen København

Skatteankestyrelsen København
Virksomhedsinformation
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760874
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
331417071
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce