Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Færdselsstyrelsen søger jurist til Team Synsadministration

Færdselsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Tlf
41875576
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
331226030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre et højt juridisk niveau i et tæt tværfagligt samarbejde? Har du politisk flair og lyst til at arbejde med komplekse problemstillinger? Trives du i en travl hverdag med masser af udfordringer? Så er du den, vi søger til Team Synsadministration

Team Synsadministration

I Team Synsadministration administrerer vi bl.a. reglerne på synsområdet, og teamet indgår i et tæt samarbejde med team biltilsyn. I Team Synsadministration bliver du en del af et team på ca. 13 kollegaer med egen teamleder, som refererer direkte til kontorchefen.

Teamet består af både akademiske og administrative medarbejdere, men styrelsen har mange medarbejdere med forskellig baggrund, og du skal derfor være i stand til at samarbejde på tværs af fagligheder og se værdien heri. Vi lægger stor vægt på den kollegiale sparring i opgavevaretagelsen.

Opgaverne består i sagsbehandling, man vil være med i eventuelle regelændringer på området, samt juridisk sparring til sagsbehandlingsområderne b.la. klager over syn og tilsyn, bøder, udsættelsesager m.v., notatskrivning samt departements- og ministerbetjening, hvor der eksempelvis skal udarbejdes udkast til ministersvar, baggrundsnotater mv.

Vi søger derfor en dygtig jurist med en stærk forvaltningsretlig profil.

Den konkrete tilrettelæggelse af dine opgaver i teamet vil ske i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere og teamleder.

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du:

- Er cand.jur. eller cand.merc.jur

- Gerne har erfaring med minister- og departementsbetjening og/eller sagsbehandling eller lyst til at udvikle dig inden for dette

- Er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

- Evner at omsætte jura til et letforståeligt sprog

- Kan arbejde struktureret, selvstændigt og med sans for detaljen

- Værdsætter samarbejde på tværs af fagligheder.

Derudover ønsker vi os en kollega, som:

- Er selvstændig og tager ansvar for opgaveløsningen

- Har ambitioner og lyst til faglig udvikling

- Ser muligheder i opgaveløsningen selvom der ikke nødvendigvis findes en manual

- Trives i samarbejde og dialog med borgere og kollegaer i en dynamisk organisation i udvikling

- Evner at have flere bolde i luften og er god til at prioritere

- Ikke er bleg for en god faglig diskussion og bringer gerne egne kompetencer og ideer i spil

- Sætter pris på et socialt og uformelt arbejdsmiljø.

Om Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Trafik- og Boligministeriet. Vi er ca. 550 engagerede kollegaer, med forskellige fagligheder og opgaver, den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekortområdet, som har mere end tredoblet vores organisation og vi er derfor i rivende udvikling. Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www.fstyr.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Stillingen ønskes som udgangspunkt besat i Ribe, men hvis rette ansøger ikke kan findes i nærområdet, kan ansøgere ansættes på en anden af Færdselsstyrelsens lokationer. Her skal du forvente at skulle til Ribe cirka en gang om ugen, nogle gange mere. Du må desuden forvente, at du i din oplæringsperiode skal møde ind i Ribe.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Michael Haarup på telefon 4187 1779.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 8. august 2022.

Der afholdes samtaler i uge 33.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Tlf
41875576
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
331226030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed