Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Færdselsstyrelsen i Ribe søger erfaren jurist

Færdselsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
14-10-2019
Kontakt
Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Tlf
41875527
Praktisk information
Oprettet
14-10-2019
Udløber
21-10-2019
Kviknummer
330106381
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trives du i krydsfeltet mellem jura og politik, og kan du lide en afvekslende hverdag med fokus på solid juridisk sagsbehandling og proaktiv udvikling?

Hvis ja, så er du måske vores nye kollega.

Færdselsstyrelsen er en styrelse i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Vi er en styrelse, som arbejder med regulering af og fører tilsyn på færdsels- og bilområdet. Vi administrerer færdselslovens regler, træffer afgørelser i konkrete sager, udsteder vejledninger og bekendtgørelser, ligesom vi behandler generelle og overordnede spørgsmål vedrørende de enkelte sagsområder. Vi har et tæt samarbejde med de mange brancher, som er i berøring med Færdselsstyrelsens myndighedsområde, Transport- og Boligministeriet og andre myndigheder.

Som vores kollega bliver du en del af en organisation med både generalister, jurister, administrative medarbejdere og teknikere. Vi arbejder på tværs, deler viden og støtter hinanden med respekt for fagligheder og forskelligheder. Vi har travlt, men vil også have det sjovt. Du vil blive placeret i team Tilsynsjura, hvor arbejdsdagene er præget af udfordrende og meget afvekslende opgaver.

Jurist i team Tilsynsjura
Som jurist i Tilsynsjura får du direkte indflydelse på en af Færdselsstyrelsens kerneopgaver – tilsyn. Vores inspektører udfører tilsyn med synsvirksomhederne og team Tilsynsjura understøtter dette arbejde. I teamet løser vi også opgaver med at gennemføre tilsyn med de nationale transportvirksomheders overholdelse af køre- og hviletidsreglerne. Du vil komme til at arbejde med minister- og departementsbetjening på både synsområdet og køre- og hviletidsområdet, hvor der eksempelvis skal udarbejdes udkast til ministersvar, baggrundsnotater mv. På sigt vil du ligeledes blive involveret i det arbejde med regeludvikling, vi har i teamet. Der vil også være mulighed for at deltage i styrelsens internationale arbejde og repræsentere Færdselsstyrelsen til møder både i EU samt andre europæiske og nordiske fora.

Vi forestiller os, at du…

• Er uddannet cand.jur.
• Er stærk i juridisk metode og har et godt kendskab til forvaltningsret, offentligret og EU-ret
• Er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
• Har politisk tæft og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
• Kan arbejde selvstændigt, er fagligt nysgerrig og let tilegner dig ny viden
• Befinder dig godt med deadlines og uforudsete opgaver
• Har et godt humør og trives i et uformelt arbejdsmiljø
• Er grundig, ansvarsfuld og selvstændig og har gode samarbejdsevner
• Har erfaring, gerne fra en offentlig myndighed

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsfastansættelse på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Færdselsstyrelsen - hvem er vi…
I Færdselsstyrelsen er vi mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Vi har siden 1. februar 2016 været placeret i Ribe. Færdselsstyrelsen er en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som er en styrelse under Transport- og Boligministeriet, der har ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, og hvor kerneopgaverne er tilsyn og regeldannelse. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen beskæftiger omkring 560 ansatte. Fra d. 1. januar 2020 bliver Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transport- og Boligministeriet, og er dermed ikke længere en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Færdselsstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere om Færdselsstyrelsen og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.fstyr.dk og www.tbst.dk.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingerne hos kontorchef Kirsten Søndergaard Munck på tlf. 4187 1812 eller chefkonsulent Mette Haugen Bertelsen på tlf. 4187 1770.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Tests kan indgå i rekrutteringsprocessen.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 21. oktober 2019 kl. 12.00.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Færdselsstyrelsen
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Tlf
41875527
Praktisk information
Oprettet
14-10-2019
Udløber
21-10-2019
Kviknummer
330106381
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed