Gem annonce

Fællesregional Systemadministrator (FSA) til Laboratoriesvarportal

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360165
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde med forvaltning af den danske laboratoriesvarportal? Har du samtidigt lyst til at spille en central rolle i et nyt team, der arbejder med systemerne i Sundhedsjournalen på Sundhed.dk? Så er du måske den nye medarbejder, vi søger!

Baggrund:
Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fælles regionale og nationale it-systemer. I den forbindelse søger vi i kontoret ”National og Tværsektoriel It” en medarbejder til forvaltningen af ”Laboratoriesvarportalen”.

Laboratoriesvarportalen er en del af Sundhedsjournalkomplekset som dækker over Sundhedsjournalen på sundhed.dk, den nye app MinSundhed , E-Journal og Webreq. I Sundhedsjournalen kan man se de sundhedsoplysninger, som det offentlige sundhedsvæsen har registreret om borgerne.

Laboratoriesvarportalen har til formål at samle laboratoriesvar fra alle landets sygehuslaboratorier herunder klinisk biokemi, mikrobiologiske,  patologi og  Klinisk immunologiske svar.

Om Jobbet:
Som Fællesregional System Administrator (FSA) vil du primært få ansvar for forvaltningen af Laboratoriesvarportalen. Du skal koordinere opgaverne mellem systemets interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter, hvor opgaverne, som har en både administrativ, brugerrettet og projektledelsesmæssig karakter, skal forvaltes i henhold til den metode for styring der er vedtaget imellem regionerne for systemforvaltning af fællesregionale it-løsninger.

Du vil blive tilknyttet Region Nordjyllands team omkring sundhedskomplekset, og kan forvente en høj grad af samarbejde med de andre FSA’ere i teamet. Yderligere kan du forvente at blive inddraget i kontorets øvrige opgaver i relation til udvikling og test af løsningerne.

Du bliver en del af et velfungerende kontor med 25+ erfarne medarbejdere, som bl.a. arbejder med forvaltning af en række tværsektorielle IT-løsninger herunder også borgerrettede løsninger som eks. telemedicinske løsninger.

Dine arbejdsopgaver relateret til Laboratoriesvarportalen:

  • Sekretariatsbetjening af forretningsstyregruppe og brugergruppe
  • Leverandørstyring
  • Sikre at der foreligger kontrakt, drifts- og supportaftale
  • Overvågning og rapportering af drift
  • Opsamling af videreudviklingsønsker og fejlsager
  • Udarbejdelse og opfølgning af budget og regnskab
  • Løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
Om dig:  
Du har en relevant uddannelse, gerne inden for sundhed, laboratorieområdet eller/og informationsteknologi, og gerne erfaring inden for systemforvaltning med fokus på videreudvikling, drift og leverandørstyring. Det vil være en fordel – men ikke en forudsætning - at du yderligere har kendskab til sundhedssektoren.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er en dygtig formidler, der formår at kommunikere og være i dialog med alle niveauer i en stor politisk organisation, både i tale og på skrift.

Din faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.

Samtidig skal du have personlige egenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift, og du har kompetencer og gåpåmod, der sikrer at du kommer i mål med de opgaver, som du varetager og står over for.

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 165 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser. Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på www.rn.dk.

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fast stilling på fuld tid.
 
Ansøgningsfrist: 
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 5. oktober 2020. 
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler 9. oktober 2020.  

Tiltrædelse:
Snarest.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail sco@rn.dk)

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

RELOCARE TAXATION INTERNATIONAL ApS

Køge Kommune

AIRTAME ApS
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360165
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce