Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Facilitetsleder til Forum Dyrestald og Biobank

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
25-05-2023
Kontakt
Aarhus Universitet
Palle Juul-Jensens Boulevard 11
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
331570104
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Forskning og undervisning, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Uddannelsesleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en facilitetsleder til den daglige ledelse af gnaver forsøgsstaldene og til varetagelse af Institut for Klinisk Medicin andre faciliteter pr. 1. september 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en tidsubegrænset fuldtidsstilling.

Som facilitetsleder på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Den kliniske forskning dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med universitetshospitalet og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 kvm moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 670 videnskabelige medarbejdere, 500 ph.d.-studerende og 160 teknisk/administrative medarbejdere, der samarbejder på tværs af fagområder. Som facilitetsleder vil du komme til at arbejde på Aarhus Universitetshospital.

Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Som facilitetsleder er dine primære opgaver ledelse, koordinering og rådgivning. Du bidrager til at forskerne, de studerende og dine kollegaer ved Institut for Klinisk Medicin, har de bedste rammer til deres arbejde. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med dygtige kolleger, både ved Institut for Klinisk Medicin, men også ved Aarhus Universitetshospital, samt andre eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Daglig ledelse af Forum Dyrestald, og ansvarlig for staben af dyrepassere.
 • Budget og regnskab.
 • Hovedansvarlig for dyreforsøgsdatabasesystemets benyttelse og udbredelse.
 • Koordinere benyttelse af instituttets Biobank.
 • Rådgive om, og varetage, facilitere, herunder koordinering med Aarhus Universitetshospital.
 • Bistå med rådgivning vedrørende nye faciliteter, og ombygninger i eksisterende faciliteter.
 • Sikre et samlet overblik over tilgængelige faciliteter, og få den bedste udnyttelse af disse.
 • Koordinere flytninger og andre opgave eller projekter.
 • Rådgive omkring indkøb af udstyr og udbudsprocesser, for at sikre den bedste proces.
 • Udrulle Aarhus Universitets online handelsplatform til forskningsmiljøerne ved Institut for Klinisk Medicin.
 • Udarbejde analyser og oplæg til ledelsen vedrørende Instituttets faciliteter.
 • Andre rådgivnings- og koordineringsopgaver for Institut for Klinisk Medicin.
Du refererer til institutleder Jørgen Frøkiær.

Dine kompetencer
Institut for Klinisk Medicin har mange udenlandske forskere og studerende. Arbejdet indebærer samarbejde med mange forskellige faggrupper og eksterne samarbejdspartnerne. Du har en baggrund inden for biologisk eller medicinsk forskning. Du har erfaring med projektstyring og ledelse. Det er en fordel at have erfaring fra en stor politisk organisation som universitet eller hospital, men ikke en forudsætning. Erfaring med dyreforsøg er nødvendigt, ligesom et FELASA godkendt dyreforsøgskursus eller tilsvarende.

Det er vigtigt med erfaring med ledelse og koordinering af projekter og samarbejde med mange forskellige faggrupper, og til at få disse til at samarbejde. Vi leder efter en der arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og systematisk og som har gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den konstituerede facilitetsleder ved Forum Dyrestald og Biobank, Filippo D’andrea, tlf.: 6126 5215.

Arbejdsstedet er Institut for Klinisk Medicin, Palle Juul-Jensens Boulevard 11, 8200 Aarhus N.Ansættelsesgrundlag


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst.


Ansøgning


Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
 


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Palle Juul-Jensens Boulevard 11
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
331570104
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Forskning og undervisning, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Uddannelsesleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed