Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ETL/Data-konsulent til Sweco's projektteam i Kolding

Sweco Danmark A/S

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Sweco Danmark A/S
Kokbjerg 5
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
330058659
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

ETL/Data-konsulent til Sweco’s projektteam i Kolding.

Kan du give vores kunde den rigtige løsning ved at bringe data i spil? Brænder du for at gøre tingene endnu bedre i morgen, end vi gjorde i dag? Så har vi måske jobbet til dig.

Sweco Pavement Consultants har afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Tjekkiet og er en del af den internationale rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco. Vi er markedsledende og den største udbyder af Asset og Pavement Management Systemer (RoSy®) i Europa. Vi har travlt og har ambitiøse vækstplaner for de kommende år.

I den forbindelse søger vi en dygtig og kundevant ETL-/datakonsulent til at styrke vores projektteam, der samarbejder tæt med vores kunder.

Hovedopgaverne for dig bliver:

 • Verificering, integrering og operationalisering af data
 • Visualisering af vores kunders data igennem GIS
 • ”Massage” og strukturering af store datamængder hjulpet af kodning af scripts
 • Inspiration og idéer omkring brug af offentlige grunddata
 • Samspil og sparring med kolleger – også internationalt
 • Optimering af vores arbejdsgange i forbindelse med datahåndtering

Vi forestiller os, at du er uddannet datamatiker, datalog, ingeniør e.l. og forventer, at du er en dygtig IT-konsulent med gode SQL-kundskaber. Du har således styr på databasestruktur og datamodellering og kan scripte dig ud af datamæssige udfordringer, f.eks. vha. Python eller andet scriptsprog. Erfaring med GIS og spatiale data er et stort plus.

Dine personlige egenskaber er, at du:

 • Er teknisk spidskompetent – du er nysgerrig og begejstret for data og datasystemer
 • Er systematisk og struktureret: Der er mange, og meget forskellige, datakilder, der skal integreres
 • Er forretningsorienteret: Du forstår, at data skal bruges til at optimere vores kundeoplevelse og produkt og dermed vores indtjening
 • Er dygtig til formidling
 • Trives i et miljø, hvor vi forventer at tingene bliver færdigt til den rigtige tid i den rigtige kvalitet
 • Kan kommunikere på dansk og engelsk. Tysk og øvrige nordiske sprog vil være fordelagtigt, men ikke et krav

Vi tilbyder dig at blive en del af en international virksomhed med stor professionel tyngde. Sammen skaber vi innovative løsninger for at sikre en bæredygtig fremtid. Vi er engagerede og løsningsorienterede uden at gå på kompromis med vores integritet. Vi sikrer, at vores medarbejdere udnytter deres fulde potentiale og kreativitet. Det skaber de bedste løsninger og værdi for vores kunder og medarbejdere.

Derudover dyrker vi en uformel arbejdsform i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger – både nationalt og internationalt. Vi tilbyder derudover en god frokostordning med mulighed for at købe mad med hjem samt sundhedsordning.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning. 

Kontaktinformation

Sådan kommer du videre Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Teamleder – Projects, Antje Hansen på telefon 8228 1491. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 30. august 2019. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

 

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg via:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=87&departmentId=2127&ProjectId=182228

Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Sweco Danmark A/S
Kokbjerg 5
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
330058659
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed