Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERP Dataspecialist

Palsgaard

Østjylland

Indrykket
19-02-2023
Kontakt
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
19-02-2023
Udløber
12-03-2023
Kviknummer
331464326
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Data Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en vigtig medspiller i at designe og udvikle vores nye globale ERP løsning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi for de kommende år? Hvis ja, så er du måske vores nye ERP Dataspecialist i Global Production IT på Palsgaard.

Vi har på Palsgaard en ambitiøs vækststrategi, hvor vi de kommende år fordobler vores produktionskapacitet. Som et led i den strategi re-tænker vi vores globale processer, og det er besluttet at implementere et af de bedste ERP software løsninger, Dynamics 365. Implementeringen vil påbegyndes i 2023.

Som vores nye ERP Dataspecialist vil du få en central rolle i forhold til design og udvikling af globale ERP løsninger, og du vil med en stærk analytisk vinkel på problemstillingerne være en værdsat sparringspartner på tværs i organisationen.

Du bliver en del af Global Production IT, som består af 3 dedikerede kolleger, og vil desuden indgå i en ERP projektgruppe på tværs af organisationen. I teamet vægter vi et fagligt stærkt fællesskab med høj tillid til hinanden, hvor vi via innovativ sparring understøtter personlig og faglig udvikling.

Du vil i det daglige referere til vores Global Production IT Manager, Ulrik Laugesen.

Dine primære ansvarsområder vil være at:

 • Deltagelse i nyt ERP projekt, både i design og udrulning Globalt
 • Sikre fælles definitioner for data og strukturer
 • Være med til at rulle Globale Master Data ud i dattervirksomheder
 • Sikker forbedret kvalitet og reduktion af fejl i Produktions ERP Data
 • Ansvarlig for at Produktions IT-processerne er opdateret

Kandidatprofil:

Som ERP Dataspecialist ser vi gerne, at du kommer med en baggrund som Master Data specialist eller IT-projektleder, og at du har min. 3 års erfaring i en lignende rolle i forbindelse med ERP system i en produktionsvirksomhed.

Rollen forudsætter, at du har erfaring med succesfuldt at udvikle processer og systemer i ERP systemer, er erfaren superbruger i Excel, og hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 FO vil det være en fordel.

I det daglige vil du få en bred kontaktflade på tværs af mange faggrupper, og det er derfor afgørende, at du er en god kommunikator på alle niveauer i et driftsmiljø.

Du har en proaktiv og struktureret tilgang til tingene, er selvstartende, vedholdende og god til at få afsluttet opgaverne. Du er nysgerrig og møder udfordringer med et åbent sind og gode løsninger for øje, og du færdes gerne i produktionen for at opnå indsigt og resultater i tæt samarbejde med forretningen. Da du oftest vil have flere bolde i luften, er det nødvendigt, at du besidder et godt overblik, samtidig med at du har sans for detaljerne.

Vi arbejder internationalt, og stillingen forudsætter derfor gode dansk og engelskkundskaber både i skrift og tale. Sidst men ikke mindst forudsættes det, at du kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter såsom gratis motionshold, jagt, fiskeri mv.
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os meget gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stilling er du velkommen til at kontakte Global Production IT Manager, Ulrik Laugesen på tlf. +45 7682 7541.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Palsgaard
Palsgaardvej 10
7130
Juelsminde,
Danmark
Tlf
76 82 76 82
Praktisk information
Oprettet
19-02-2023
Udløber
12-03-2023
Kviknummer
331464326
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Data Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed